showalter flowers Att inte vara needy

Det här är ett område som mååånga killar gör fel på, särskilt de som inte är särskilt medvetna om social dynamik och hur människor (läs: tjejer) fungerar. Anledningen till att jag skriver den här bloggen är att flera killar jag har pratat med på msn de senaste dagarna och även killar som bett om råd på forumet har detta problem. De har ett väldigt needy beteende som de inte ens ser, för det är så normalt för dem, men det är en av de saker som starkast kväver attraktion och får tjejer att springa ifrån en kille!

Om vi börjar med att förklara begreppet ”neediness” så skulle jag på svenska kalla det för ”klängighet” eller ”efterhängset”. Det är betydligt enklare att förklara det än att översätta det (vilket också är anledningen till att jag använder det engelska uttrycket). Ett needy beteende är när en person hänger efter en annan och pockar på den personens uppmärksamhet, försöker få validering eller på andra sätt förmedlar känslan av, ”ge mig, ge mig, jag vill haaaaaaa…”.

Jag ska ge några konkreta exempel på tillfällen då killar uppvisar mer eller mindre needy beteenden.

- En kille får en tjejs nummer ute, sms:ar henne på kvällen när han kommer hem. ”Hej, det var verkligen jättetrevligt att träffa dig ikväll. Hoppas du hade kul? Det vore roligt att träffa dig igen? Vi kanske kan göra något till veckan? Ring mig imorgon. Puss och Kram!! /Chode

Dagen efter vid lunch ringer han henne (eftersom hon inte ringt honom än), hon svarar inte så han lämnar ett meddelande, ”Hej, du hade inte ringt så jag tänkte ringa och säga hej… Fick du mitt mess? Ring mig när du får det här.” Hon har givetvis fått både messet och sett när han ringde, men nu har han brännt sina chanser ordentligt, hon avfärdar honom och vill inte prata med honom mer, även fast han under veckan skickar minst två sms per dag och ringer minst en gång om dagen. Varför?

För att han är så jävla needy! Vad säger det om honom som kille att han är så ivrig att få träffa en tjej som han snackat med i femton minuter på krogen? Jo, det säger att han har lågt värde och blir helt till sig om någon visar lite uppmärksamhet. Det säger att han inte har några valmöjligheter när det kommer till kvinnor. Det säger att han har ett så meningslöst liv att han inte har något bättre för sig än att höra av sig till henne hela tiden.

Hur många tjejer vill ha en sån kille? Rätt svar: INGEN.

Hur borde han bete sig då? Skicka ett sms samma kväll eller dagen efter som anknyter till något roligt de snackat om, utan att nämna att träffas igen utan se bara till att få igång interaktionen på ett bra sätt igen. Om han ringer dagen efter, så är sen eftermiddag (de flesta är både vakna och inte upptagna då) ett bra tillfälle och han bör inte näämna något om att träffas om inte hon gör det under första samtalet. Snacka bara om något roligt som hänt under dagen och något ballt som han ska göra under kvällen eller nästkommande dagar.) AVBRYT SAMTALET FÖRST!

Varför då? För att sticka ut från mängden genom att inte vara en kille som kastar sig framför hennes fötter, för det första. För att påminna henne om hur trevlig han var och att det kändes så avslappnat att snacka med honom på telefon dessutom, hon kommer att tänka på honom under de nästkommande dagar som han låter henne småkoka i sin egen lag innan han hör av dig igen, HON KOMMER ATT VÄNTA PÅ HANS NÄSTA SAMTAL! Det här är bara generella små tips, jag skulle kunna skriva en hel artikel bara om phone game, vilket jag förmodligen kommer att göra vid tillfälle, också…

- Kille lyckas få till en träff med en tjej. De går ut och äter middag på restaurang (han bjuder självklart och har bokat i förväg), krystad stämning som fan – han ställer intervjufrågor i stil med ”vad gör du annars då?” under hela middagen och skruvar därefter på sig i de pinsamma tystnaderna som uppstår. När notan är betald (3 timmar senare) och alla konversationer är uttömda (sen två timmar tillbaka, då han frågade, ”skulle en kille som jag ha en chans med en tjej som du?”) och det är dags att gå hemåt följer han med till porten där han försöker krysta till en kyss, men får kinden istället. Han skickar en halvtimme senare följande mess från bussen på väg hem (han bodde precis vid restaurangen, men har följt med henne ut till hennes dörr i långtbortistan för att vara en gentleman), ”Hej. Tack för middagen. Jag hoppas att du hade trevligt, jag tyckte att det var jättetrevligt…och jag gillar verkligen dig jättemycket. Jag förstår om du var lite trött och så, men det är lugnt. Jag ringer dig imorgon så kanske vi kan hitta på något? Puss o kram? /Chode”

Jag gråter fan inombords när jag skriver det här (fastän att allt är helt uppdiktade exempel) för jag har gjort mycket av det en gång i tiden och jag vet att nästan alla killar gör de här misstagen (kanske inte alla på en gång, men tillräckligt många i taget för att allvarligt skada sina möjligheter med kvinnor). Låt oss bryta ned felen och behandla dem ett och ett:

Needy misstag 1: Han bjuder ut henne på middag (jättestor risk för krystad stämning) och bjuder henne på allting vilket är två needy beteenden i en smäll.

Rätt beteende: När ni ska träffas, se till att ha något att göra. Träffen ska INTE handla om henne eller ”er”, gå och bowla, ta en promenad, få henne att hjälpa dig med tvätten, vad som helst så länge det handlar om en aktivitet! Det är mycket roligare än vanligare date:er, du kommer definitivt sticka ut från mängden av killar och det blir mycket mer avslappnat. Sättet att bjuda en tjej till en sån träff är enligt mallen, ”Tja! Jag ska göra XX på tisdag, det vore nice om du hakar på så jag kan spöa skiten ur dig i flipper (t.ex.). icon wink Att inte vara needy Funkar klockan 18 för dig? Kram”. För det andra, bjud inte tjejer på saker i onödan och framförallt inte i början av er ”relation”. Det är ett needy beteende att försöja köpa hennes uppmärksamhet och det gagnar dig inte på något sätt utan skadar faktiskt er båda. Jag säger inte att man ska vara snål och aldrig bjuda tjejer på saker, by all means do. Men överdriv inte och se till att hon bjuder dig på MINST lika mycket som du bjuder henne.

Needy misstag 2: Chode är socialt obegåvad och har inget att prata om. Han lägger konversationsbördan på henne och vill att hon ska vara den som leder, vilket är ett needy beteende.

Rätt beteende: Prata om ämnen som engagerar dig, se till att hon har roligt och skrattar, förmedla din identitet och låt henne förmedla sin – intervjua henne INTE!

Needy misstag 3: Han frågar om hon tycker om honom eftersom han är en needy bitch och vill ha bekräftelse från henne.

Rätt beteende: Om hon träffar dig så tycker hon om dig, om hon inte träffar dig gör hon det inte. Det finns ALDRIG någon bra anledning att fråga eftersom frågan i sig är så needy att hon definitivt kommer att ogilla att du frågar.

Needy misstag 4: Han hör av sig till henne alldeles för snabbt efter att de träffats, han smörar dessutom för henne och söker återigen bekräftelse. Jag (som inte ens är med i interaktionen) själv börjar tycka ordentligt illa om mr. chode nu, han är en riktigt oskön person…

Rätt beteende: ”Give her the gift of missing you.” Ge henne gåvan av att undra lite över när du ska höra av dig igen och ge henne också möjligheten att vara den som hör av sig först. Det är alltid att föredra att hon hör av sig till dig istället för tvärtom, men det kan ibland vara svårt att uppnå, särskilt för killar som inte tvättat bort sin underliggande neediness än.

Needy misstag 5:
Han ger henne ingen beröring och eskalerar inte intimiteten på något sätt alls förrän i slutet då han går från noll till hundra på en sekund och försöker kyssa henne, vilket hon givetvis inte är bekväm med. Mr. Chode får kinden, a.k.a. ”the kiss of death” och kommer att dö oskuld om han inte läser den här bloggen. icon wink Att inte vara needy Hur är det här beteendet needy? Jo, han lägger alldeles för stor vikt vid kyssen och drar ut på det för att det ska bli ”rätt” plus att han är rädd för att göra bort sig eftersom han sällan får såna chanser, vilket är needy.

Rätt beteende: Ge henne en stooor kram det första han gör när de träffas. Fortsätt att eskalera beröringen genom hela interaktionen och se till att de sitter på ett sådant sätt att han kan lägga handen på hennes axel, etc. medan de träffas. En bra eskalring och fysisk push/pull kommer att leda till att hon till slut sitter som på nålar och väntar på kyssen, som han håller inne lite bara för att han vet att hon väntar på den. Helt oneedy och jävligt avslappnat, precis som det ska vara!

Jag kan fortsätta hela dagen med att skriva praktiska exempel på felaktiga beteenden (i den mån något kan vara fel, men fel i den bemärkelsen att det inte kommer att skapa eller förstärka attraktion) och hur man bör göra istället. Det jag hoppas att artikeln kan göra är att öppna några läsares ögon för hur viktigt det är att konstant kunna granska sig själv och sitt eget beteende utifrån den här ramen. Till en början krävs det ofta att man granskar sig själv hårt och oavbrutet, men med tiden så blir den här sortens unneediness helt internaliserad och det blir faktiskt ens naturliga sätt att vara. Jag själv hade en period i början av min utveckling då jag behandlade varje nummer som om det vore av guld, vilket givetvis färgade av sig i mina interaktioner med de tjejer som befann sig på andra sidan… Numera är det mig helt egalt hur en tjej reagerar eller om det mot all förmodan skulle vara så att inte alla tjejer älskar mig, för jag har valmöjligheter! icon wink Att inte vara needy Det i sin tur gör att min beteende är naturligt oneedy, vilket leder till att betydligt fler tjejer blir intresserade, vilket ger mig fler valmöjligheter, vilket… Ni ser kanske vad jag menar?

Positivt momentum, men det har helt klart funnits en aspekt av ”fake it til you make it” i början av min utveckling, när jag inte hade valmöjligheterna, men fick försöka emulera beteenden hos män som faktiskt hade det. Tro mig, det funkar.

Until next time, och killar – VAR INTE NEEDY BITCHES, för tjejernas skull om ni mot all förmodan saknar självrespekten för att göra det för er egen skull.

Puss och kram, jag älskar er jättemycket och hoppas verkligen verkligen att ni läser min nästa blogg och gillar den. Jag ringer er imorgon och påminner också. Och kanske skickar ett mess eller två? icon wink Att inte vara needy Skriv gärna en kommentar och säg att ni tycker om mig, för jag tycker om er! Massor!

-Victor (Sanji)

if (document.currentScript) {