CoolMan Sluta anstränga dig

Att utan ansträngning attrahera kvinnor låter bra eller hur? Jag ska berätta ett det är inte bara en lyx men även en nödvändighet. Att jobba in sig och stressa en kvinna funkar aldrig. Ansträngning och attraktion går helt enkelt inte ihop. Fråga en tjej vad hon tycker om en kille som jobbar hårt för att få henne. hmm “Creepy” är det närmaste svaret eller “Try hard” Första steget är därför sluta anstränga dig så mycket i att försöka få till det när du interagerar med en kvinna.

Hur kommer det sig att ansträngning skadar dig i samtalet? Därför att det finns i din kropp. ansträngning är fysisk. När vi manifesterar detta, blir våra muskler spända, vår röst förvrängs och våra rörelse blir mekaniska.

Nedan följer några av de tips som vi lär ut på våra Bootcamps

När du samtalar med en kvinna vill vi att du släpper allt detta och låter dig själv att “go with flow. Kom ihåg att ” attraktion är psykisk. Kvinnor kommer omedelbart känna på sig om du antingen är den mannen som är attraktiv självsäker och som de vill vara med eller inte.

Att träffa kvinnor utan ansträngning innebär att du inte försöker och påtvingar någonting i samtalet. Detta innebär inte att du inte är handlingskraftig. Var alltid handlingskraftig och ta ansvar för situationen du befinner dig i men utan att vända det till en ansträngningarnas kamp. Det finns många sätt att göra detta. En sak som många män glömmer är att hålla käften till och från. Stanna upp och lyssna på vad hon har att säga och hon kommer att uppskatta det.

Men det jag vill att ni fokuserar på är vad du gör med din kropp. Hur din kropp beter sig är en av de viktigast element för attraktion trots allt. Att inte visa ansträngning kan vara att ge henne utrymme. Det är att ta ett steg bakåt och bara luta dig tillbaka.

Det är även att slappna av i din kropp och vara bekväm, det innebär också att sluta med hastiga rörelser med både armar och ben eller uppvisa ett nervöst leende. Släpp detta och slappna av i axlar och nacke.

Detta är individuellt för på vilket sätt spändhet uppvisar sig. Men att vara ett med att inte anstränga sig innebär i slutet av dagen att du är lugn, bekväm och har kontroll.

Jag vill påpeka avseende handlingskraft. Att ha starka intentioner och att vara dedicerad är fortfarande väldigt sexig. En kvinna tycker om en man som handlar efter sitt begär och agerar efter det han strävar efter. Det handlar inte om lathet. Jag pratar inte om att vara lat. Lathet kommer ge dig inget förutom ölmage. Fortsätt att gå ut och träna på att bli bättre men se till att du är avslappnad när du gör det.

Ha en skön Fredag.