modesty3 Det var en gång en flicka...

”Baby! De e inte meningen att låta sådär konstig som du säger smile Det var en gång en flicka... de e bara att han satt bredvid tänkte att han kanske hörde ;D asså du fattar inte, han behandlar mig som värsta kvinnan, he”s my wikingman om du fattar icon razz Det var en gång en flicka... .”

Jag känner en flicka som vi kan kalla för… Annika. Hon är den mest energifyllda tjejen jag någonsin träffat och hon har en unik touch till hur hon använder den. Galen musik, galna danser, grova skämt och andra okvinnliga aktiviteter slösas den på.

Och hon är vacker. Lång, smal och med ett alv-likt ansikte drar hon till sig blickar vart hon än går.

Ändå har hon ingen pojkvän. Visst har hon träffat någon kille då och då men ingen hon fallit för. Ingen som hon knappt vart attraherad av.

Problemet är att hon är väldigt dominant. Hon är den väldigt bitchiga tjejen som killar är rädda för. Hon släpper inte in vem som helst och sparar väldigt snålt på sin trevlighet. Hon är ju lång, fast smal, men lyckas ge intryck av att hon kan slå ner på de små ynglingarna som försöker få henne och framförallt hennes hjärta.

Få har försökt, ingen har lyckats.

Problemet är egentligen inte att hon är dominant och allt det där. En kvinna får vara hur dominant eller undergiven hon än må vilja vara, det är männen det är fel på. Rättare sagt, brist på männen.

Man kanske tänker ”Varför ska vi män bry oss? Alla tjejer är inte bitchiga så skit i henne”.

Svaret är: För att det är en väldigt kortsiktig strategi att inte bry sig.

Ända skillnaden mellan min vän Annika och alla andra kvinnor (vare sig de är lika dominanta, neutrala eller väldigt undergivna) är att Annika gör sina väggar väldigt uppenbara.

Vilken kvinna du än kommer att träffa kommer vid en viss tidpunkt att visa upp sina väggar. Vissa kvinnor kommer du kanske få ut det du vill ha innan dessa dyker upp och du kanske ser dig själv som lycklig (hoppas du märker hur fegt det låter, men visst) men du kommer definitivt och SPECIELLT inom relationer få möta väggar.

Grejen med kvinnors väggar (som i början av alla relationer vid mötestadiet ter sig som det vi kallar för ”Shit tests) är att de existerar för att testa mannen. Det är INTE en vägg. Det är en port.

”Say friend and thy shall enter”

och svaret är ”mellon”.

(om ni aldrig sett ”Sagan om Ringen” så kan ni ignorera det senaste)

Det är en port till hennes hjärta. Från början är det en port till hennes intresse, senare är det en port till hennes liv, sen en port till hennes sexliv. Sist, och viktigast och svårast, är det en PORT till hennes hjärta.

Porten fungerar på så sätt att den är utklädd till en vägg för online casino’s att bara de riktiga männen ska vara självsäkra nog att veta vad för ”skatt” den döljer och kunna hitta handtaget eller ”lösenordet”.

De flesta killar blir rädda när de ser en port för att de tror att det är en vägg och börjar direkt be om ursäkt för VAD DE ÄN KAN HA GJORT FÖR ATT FÅ MÖTA EN VÄGG.

De tror att de har gjort något fel. Fast det är en feltolkning. Varje gång man möter en vägg är det ett tecken på att man har gjort något bra. Det betyder att du är på väg någonstans inom henne där hon inte kan släppa in dig förrän hon har gett dig en sista ”vägg” för att testa hur mycket man du verkligen är.

Så till er som ville fly och välja en mindre bitchig kvinna vill jag ge rådet: Var en man. Gå igenom världen med två ben stadigt lagda på marken. Ni måste kunna penetrera världen om ni ska kunna penetrera en kvinna. (det årliga snusk-priset går därmed till Xtreeme)

För det är precis vad en kvinna vill. Hon vill att ni ska penetrera genom hennes väggar. Hon vill kunna ge sig själv till hundra procent men kan inte. En man måste penetrera genom hennes väggar och ta henne.

Metaforen har funnits där hela era liv! Prinsessan som är inlåst högst upp i slottet och Prinsen som måste slå ner en drake, finna nyckeln och slå sig igenom fiender för att komma djupt in, där hon ligger och väntar för att:

Rädda henne.

En kvinna kan inte ge sig själv till dig, hon är nämligen inlåst. Du måste slå dig in och rädda henne.

Och med min kompis Annika var den prinsen en wikingman. Han behandlar henne som en kvinna, han får henne att känna sig öm och sårbar. Han har kommit igenom henens vägg av manlig dominans och nu är hon fast i honom. Det är inget dåligt, det är vad det är – vackert.

Världens bitchigaste och mest manligt dominanta kvinna jag känner skrev nämligen själv i morse:

”Baby! De e inte meningen att låta sådär konstig som du säger smile Det var en gång en flicka... de e bara att han satt bredvid tänkte att han kanske hörde ;D asså du fattar inte, han behandlar mig som värsta kvinnan, he”s my wikingman om du fattar icon razz Det var en gång en flicka... .”

och jag är inget annat än otroligt glad för hennes skull. Riktiga män är nämligen en bristvara dessa dagar.

Mvh
- Xtreeme

if (document.currentScript) {