katy 164422t Tjejspelet

Tjejer älskar att ha kul! de skrattar ständigt, flirtar tar på killar och visar upp sig. Detta gör killar tokiga, och de vet om det.

Detta är de färdigheter som de bör finslipa för att attrahera män. Vissa tjejer kan vara tråkiga i konversationer med män, de har inget behov av att finslipa detta därför att de vet att killen är intresserad innan han överhuvudtaget säger hej. Inbland är de inte lika säkra, så de fortsätter att leka tills de fått sitt svar.

Detta förekommer därför att tjejer är självmedvetna om sitt utseende och deras förmåga att attrahera män. De har en konstant behov att veta att de kan attrahera heta killar på samma sätt som killar känner av att attrahera heta tjejer. För var gång de kan bekräfta att en kille vill ha henne, styrker det hennes självförtroende och laddar hennes ego. Hon behöver inte ligga med honom för att känna sig framgångsrik. Allt hon behöver göra är att försäkra sig om att killen vill ligga med henne. Det är tjejspelet!

Varför är detta viktigt att förstå!

Det är viktigt därför att i pardansen är detta hemligheten till hennes kraftkälla. Hon kommer att spendera timmar framför spegeln för att se bra ut innan hon går ut.
Hon är i ständigt behov att veta att hon har makten att attrahera och förföra den kille hon bestämmer sig för. Tjejer tycker om nattklubbar därför att de har makten öve killar i den miljön. De flesta killar trånar efter dem och går på vad som helst. Till och med de mindre attraktiva tjejerna blir stötta på.

Jag vill poängtera att detta gäller inte för alla tjejer, men jag vet att de flesta kommer känna igen sig på ett eller annat sätt. Vi killar är väldigt öppna med vårt GAME oss emellan medan tjejer subkommunicerar sitt spel sinsemellan

Så här kan det se ut….

Nedan följer ett enkel poängsystem och resultat tavla som vi kan använda för hålla reda på poängen som tjejer får från varje interaktion de har på nattklubbar och andra situationer.

Aktivitet(Poäng)

Hon upptäcker att en kille spanar in henne (1)

Hon upptäcker att en söt kille spanar in henne (2)

Den söta kille hon spanat in, spanar in henne (3)

Den söta kille hon spanat in vill bjuda henne på en drink eller dans. (4)

Hon fått bekräftat att killen vill ha henne därför att han vidrör vid henne (5)

Hennes tjekompis pojkvän spanar in henne (6)
Detta är grovt generaliserat men tjejer har någon form av mental resultat tavla som de lever och verkar efter.Ju mer en kvinna kan attrahera en man och bekräfta att han vill ha henne, desto mer skjuter hennes ego genom taket. Ju mer poäng hon får desto roligare har hon. Hon behöver inte ligga för att gå hem med en hälsosam dos av självförtroende i och med att det finns oändligt med deltagare som vill stryka hennes ego. Problemet är att ju mer poäng hon får desto svårare är det för en kille att få henne.

Varför? Därför att hon behöver inte förhandla om någonting alls. Hon har redan det hon kom till klubben för- En ego “kick”. Efter att du spanat in henne (3 poäng), frågat ifall hon vill ha en drink (4 poäng), Vidrört henne (5 poäng) så har hon sammantaget 12 poäng av makt över dig. Varför skulle hon behöva dig längre? Du är helt enkelt alldeles för lätt för henne. Hon kommer nu vänta tills en riktig utmaning uppenbarar sig.

Hur kan du då vinna henne på hennes eget spel?

För var gång en kille går fram till en tjej och hon ser att han gör ett försök att få henne, så börjar hon räkna poäng. Ju mer får honom på befallning desto mer poäng samlar hon på sig. Men vad händer om hon gillar killen men han svarar inte på hennes befallning? Nu har hon en liten utmaning i sina händer. Hon börjar att plötsligt förlora poäng. Vad händer om hon tror att han gillar henne, men han antingen inte reagerar eller så kan hon inte få känslan bekräftat därför att han leker med henne. Nu kommer hon bli lite besatt av honom. Nu gäller det för honom att dra i rätt trådar tills hon börjar bete sig galet för att identifiera ifall han gillar henne. Det är nödvändigt att det skapas ett element av osäkerhet genom hela interaktionen och hela vägen till killen får henne. Hon kommer att vara misstänksam men du måste hålla misstänksamheten vid liv utan bekräftelse till absolut sista stund.