061204 F 0000Z 013 Vikten av wingmanship...

Idag ska vi prata lite om ett ämne som de flesta vet är mycket viktigt, men som många killar ändå är dåliga på…vikten av bra wingmanship.

Jag ska vara helt ärlig. Mina wings är en av mina främsta tillgångar rent gamemässigt. Det är förvisso viktigt att kunna sargea på egen hand, men en bra wingman gör så galet stor skillnad. Han kan höja dig till skyarna på ett sätt som du inte kan komma i närheten av på egen hand utan att verka som en töntig skrytmåns. Han kan hjälpa dig att underhålla resten av sällskapet när du vill vara själv med tjejen för en stund. Han kan hjälpa dig att vara på gott humör och vara en stor del i huruvida du har en rolig kväll eller inte. Kort sagt, en eller flera bra wings är guld att ha!

Vad ska man då tänka på angående winging? Här är några pointers:

Välj dina wingmen med omsorg. Se till att det är killar som du inte bara funkar bra med rent gamemässigt och som du kommer bra överens med, försök se till att det är killar som du faktiskt vill vara polare med på andra plan också.

Vårda dina relationer. Ingen tjej är viktigare än dina kompisar, kort sagt. Se till att vara tydlig med att inte försöka ”stjäla” varandras tjejer eller trycka ned varandra på något sätt. Om det uppstår någon sorts otydlighet, backa hellre än att riskera att så osämja mellan dig och dina killpolare.

Ge varandra ärlig feedback. Se till att ni har en relation till varandra där ni öppet kan snacka om saker som den andre gör! Det måste vara högt i tak och jag förväntar mig att mina polare ska säga åt mig om de tycker att jag gör något som inte är ok eller som de tar illa upp av, jag gör givetvis likadant mot dem.

Pumpa varandras state. Se till att dina wings har roligt när ni är ute och se till att ni har roligt tillsammans! Det är i min värld viktigare att man har kul när man är ute än att man aktivt sargear varenda sekund. Pusha varandra framåt, så klart, men det ska fortfarande vara avslappnat och roligt. Att träffa tjejer är KUL, det är inget jobb…

PRATA ALDRIG GAME NÄR NI ÄR UTE! Det här är en grej som många killar missar. Det kallas för ”analysis paralysis” och handlar om att man inte ska stå och snacka om vad man gör eller vad som går bra/dåligt medan man gör det. Ta feedback och analyserande när ni kommit hem, det hör inte hemma på krogen eller vart ni nu är! Det enda det kan leda till är att man fastnar i sitt eget huvud och helt förstör ens kväll… DON’T DO IT!

Mer konkret vad som gäller när man wingar varandra kan man skriva en hel bok om, men kort sagt så måste du behandla din wingman som världens coolaste och mest intressanta person. Han är den som är viktigast för dig i varje interaktion, och du för honom. Höj varandra och prata väl om den andra hela tiden. Försök ALDRIG att tjäna något på din wings bekostnad, det slår bara tillbaka negativt på er båda och är ett värdesugande skitbeteende. Alla som någon gång har varit med om ”polare” som gör sånt vet vad jag menar. Det är inte ok och det är bara bra om man vill se till att man ganska snart inte har några vänner kvar…

Det är i korthet de grundläggande reglerna för winging, som jag ser det. Ha en skön söndag och ge dina wings en stor kram!

Kram grabbar (you know who you are),
-Sanji

d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);