shrek 3 large Har män med bra utseende en stor fördel?

Svar: Nej! Faktum är att de snyggaste männen inte har det särskilt mycket enklare att få ligga än någon annan. Delvis beror detta på att skönhet definieras olika av alla kvinnor. Fråga kvinnor om hur de definierar en ”snygg” man och ni kommer att få mängder av olika svar. Det beror också på att vad en kvinna ”föredrar” är en sak, men vilka män som har beteendet som gör henne attraherad är en helt annan…

För att göra det enkelt för oss ska vi definiera en man som ser bra ut genom att han ser presentabel ut, luktar gott, tar hand om sig själv och klär sig väl. Det är en bra sak att kvinnor uppskattar en man som klär sig väl och tar hand om sig, eftersom det är något som vi lätt kan påverka.

Många män som går ut tillhör dock denna kategori, vilket betyder att du inte vinner någon enorm fördel att leva upp till det. Dock är det en enorm nackdel om du inte når upp till denna ”minimumstandard”, det är för många tjejer en ”deal breaker”.

Fördelen kommer till de män som lever upp till detta och samtidigt har game att backa upp det med. Om du ser bra ut och inte har något game kommer tjejer tänka att du är en “momma`s boy” eller kanske undra om du är gay. Det gör dig på sin höjd till en ”varm beta”-kille.

Vi har fått in mycket frågor och hur pengar och attraktion hör ihop. Om du nu har pengar så är det både en fördel och en nackdel, jag ska specificera närmare vad jag menar på fredag…

Ha en skön måndag, vänner!

/Superman

} else {