23278999 Hon är inte så svår som hon ser ut!

Jag ska avslöja en hemlighet! De snyggaste kvinnorna anser sig inte vara snygga alls.

När du springer på en snygg kvinna tänker du oftast. Hon är så snygg och sexig och hon vet dessutom om det! Detta kunde inte vara längre ifrån sanningen.

Vi killar tenderar ofta till att tillskriva en tjej ett enormt värde pga hennes utseende. Vi attraheras av deras utseende och kropp i första hand. Jag skulle tom säga upp till 80%. Resten är intellekt och personlighet etc. Däremot är kvinnor attraherade främst av killars attityd, personlighet och alphaegenskaper.

Tänk den snyggaste tjejen du någonsin har varit med eller kysst – om du skulle se henne ute och du inte kände henne skulle du tänka wow och direkt börja tillskriva henne värde som “hon är nog svår” eller “hon är nog upptagen” eller kanske t.o.m. “hon kommer skjuta ner mej när jag går fram”. Faktum är att kvinnor kommer att arbeta i timmar på sin skönhet och ändå inte vara tillfredsställda med sig själva. De är aldrig nöjda med hur de ser ut oavsett hur vackra vi anser dem vara. Om vi tar som exempel strippor, många av oss kan inte relatera till deras liv. Dessa kvinnor måste se bra ut från topp till tå. De kan inte dölja något med kläder och ändå är de de mest missnöjda kvinnor du kan någonsin kommer att träffa. De spenderar timmar i logen genom att göra sig vackra och fixa med sina scenkläder. Men när de gör sin entre så är de perfekta för mig och resten av publiken. Men för dem är allt fel. Håret vart inte riktigt bra, klänningen passade inte som hon ville eller så var sminket fel. De anser sig inte vara fullkomliga. Det är på samma sätt för vackra kvinnor överallt i världen. När en kvinna dyker upp på nattklubben efter att spenderat timmar framför spegeln hemma och någon timme till inne på tjejtoa så anser hon sig fortfarande inte se bra ut. Har ni nånsin på påståendet “du är snygg” fått till svar “tycker du verkligen det?” ?. När man frågar dem vad skönhet är för dem så brukar de hänvisa till framsidan av cosmopolitan eller något liknade. Lite visste de att de såg ut precis som tjejerna i tidningen. Med det går inte att övertyga dem. Till och med toppmodeller hittar skavanker här och där på sig själva.

Med detta i åtanke, tro inte att tjejer är så självsäkra som de kan ge sken av.

Nästa gång du ställs inför situationen att det i baren står två tjejer – en “vanlig”, lite söt tjej, och en som du tycker är drop-dead gorgeous – var en man och gå fram till den du tycker är snyggast! Du kommer respektera dig själv mer om du gör det!

Kärlek
//THEMAN

} else {