Det här är en bloggpost som jag gått och sugit på ett tag… Efter Xtreemes post igår om förändring och hur man ser till att fullfölja sina mål så tycker jag att den passar extra bra.

Det handlar kort sagt om konsekvens och att skaffa sig positiva vanor.

Vi kan börja i det som Xtreeme pratade om angående att många som vill börja med något sätter alldeles för stora mål för sig själva. Om man till exempel vill komma i form så är det ett dåligt mål att tänka, ”jag ska ha rutor på magen, helst med en gång”. Det kommer bara att leda till att du projicerar negativa känslor på dig själv varje gång du upptäcker att du faktiskt inte nått ditt mål ännu eller att det fortfarande är långt kvar.

Sätt istället upp delmål, tänk i termer av vanor och se till att följa dem, KONSEKVENT.

Istället för att göra det misstaget så tänk att du ska äta lite mindre portioner och följ det, konsekvent. Börja sedan promenera en viss tid varje dag, konsekvent. Bygg på med att börja med lätt styrketräning tre gånger i veckan, konsekvent. Rinse and repeat. När du gjort något tillräckligt länge och konsekvent så att det har blivit en vana, så se till att vara glad och stolt över det och bygg sedan på med att skaffa dig ytterligare positiva vanor. Jag lovar att det med tiden kommer att leda till att du har nått ditt mål och mer, och att du dessutom har mått bra och kännt dig lyckad på vägen eftersom du klarat dina delmål och kan glädja dig åt varje liten seger.

Det här gäller utveckling inom alla områden, även med kvinnor. Det som ger resultaten är konsekvens, konsekvens och mer konsekvens. Min egen utveckling inom just området med kvinnor och attraktion skulle jag inte tillskriva någonting annat än konsekvens. Från det att jag lärde känna Nomaggiz, TheMan och sedermera de andra killarna som nu utgör C-R crew så har jag gått ut minst tre gånger i veckan, oftast mer än så. Det är detta som ger resultat, att konsekvent gå ut och sätta små delmål. Några exempel kan vara:

”Ikväll ska jag få minst tio tjejer att le.”

”Ikväll ska jag prata med minst tjugo främmande människor.”

”I helgen ska jag försöka closea alla tjejer jag pratar med.”

osv. osv.

Sen spelar det ingen roll om man inte alltid lyckas med delmålet. Givetvis vill man lyckas, men ge dig själv beröm och positiva känslor för att du KONSEKVENT har följt det du åtagit dig. Då har du börjat skapa en vana.

För att avsluta, om du vill bli en person som konstant förbättras, är positiv och har ett uppfyllande liv – bli en person som har vanan att skaffa sig positiva vanor. Börja smått och bygg uppåt, slutresultatet kommer att bli ENORMT!

Kram,
-Sanji

}