ali larter 375x500 130807 01 Finns det i din verklighet?

Många killar som kommer in i det här förstår inte vikten av att verkligen tro på sig själv, vilket enkelt kan leda till att man fokuserar på helt fel saker för att förbättra sitt game och utvecklas. Detta är otroligt viktigt för hur du ser dig själv är också hur andra ser dej för om du försöker göra något som inte riktigt finns i din verklighet kommer det hur du än gör det verka falskt. Ett annat stort problem för killar som börjar med det här är att dom lär sej massa tekniker vad dom ska säga hur dom ska göra men nåt går fel, nästan som om dom själva inte tror på det hela.

Det är som om dom inte ger sej själva tillåtelse. Det som fattas är känslan av att man är berättigad till framgång. Jag hade ett samtal med en polare som har sysslat med pickup ett bra tag nu och har förmodligen läst mer än dom flesta andra jag känner, han kan hur mycket tekniker som helst, han går ut och kör rätt ofta men trots detta får han få resultat.

När vi pratade berättade han att han gör fel, jag försökte få honom att mer eller mindre att exakt specificera vad det är han gör fel, ungefär så här berättade han går fram öppnar men något stämmer inte jag har flera kollat in hans stack flera gånger och hjälpt honom med materialet, jag vet att det killen kör är bra grejer så materialet är det ingen fel på, så vad var det för fel? Jo han kom fram till att sättet som han levererar materialet känns konstigt han trodde ibland inte på vad han sa etc.

Det grundliga felet är inte där heller det handlar om känslan att känna sig berättigad. För om du verkligen känner dej berättigad kommer allt som kommer ut ur din mun att vara guld. Allt kommer att låta rätt. Tro mej jag har provat allt mellan himmel och jord och det är inte vad du säger utan snarare hur du säger det och känslan bakom.

Först och främst bör man fråga sig själv om sin egna självuppfattning, hur ser du dej själv hur uppfattar du dej själv, gillar du dig själv? Fråga dej själv om du skulle kunna umgås med någon som du?

Fråga dej själv om du såg en kille som dej med en riktigt attraktiv tjej vad skulle jag tänka?

Skulle du tänka:

”Ja det är klart han är med henne han förtjänar det ”

eller

”skulle du tänka jag fattar inte vad den tjejen ser hos honom”

Det här är avgörande, den hårfina skillnaden mellan dom som får konstanta resultat och dom som inte får resultat och slår pannan blodig. Nämligen känslan att vara berättigad framgång. För om man tänker på det hela så är det möjligt det är fysiskt möjligt att du den här helgen går ut och träffar en riktigt attraktiv tjej, pratar med henne och går där ifrån med henne hem till dej.

Det är fysiskt möjligt att du nu på fredag går ut och träffar flera riktigt attraktiva tjejer och får deras nummer och kan träffa dom senare under dom nästa kommande dagarna. Men finns detta i din verklighet? Är du den killen?

För om det inte finns i din verklighet så kommer du att gå ut föröka och inget kommer hända. Så hur gör man? Hur får man sin verklighet att växa? Här kommer ett par konkreta punkter:

1. Handling får din verklighet att växa du kommer verken bli bättre eller smartare av att sitta hemma och titta på tv gå ut ge dej ut i fältet och kör om dun inte redan gör det. Detta är det viktigaste.
2. Pusha dej själv ständigt ut ur din bekvämlighets zon, tex om du inte kan öppna lär dig det och överkom din känsla om du inte kan komma till ett avslut lär dig det och överkom det hindret. Då växer din verklighet. Från tid till tid titta tillbaka och se hur du har utvecklats och du ser att du ’är en bra bit på vägen.

3. Älska dej själv, Gör saker som du mår bra av och är bra för dej så kommer du älska dej själv, lata dej och ha dåligt samvete över saker du skulle göra men inte gör och du hatar dej själv. Det är så enkelt. Jag kan ta ett exempel vi säger ofta att pickup inte handlar om utseende eller pengar etc vilket är sant. Men ta hand om dej själv detta i sig gör att man känner sej bra mår bra och gillar sig själv vilket leder till att man kan se en attraktiv tjej i sin verklighet. Börja träna om du inte gör det, ta hand om ditt utseende, inte för andras validering utan för självrespekt.

Detta leder till utveckling man brukar säga att framgång matar sej själv och tro mej det är sant, framgång är som en gigantisk rullande snöboll som rullar ner för backen och växer för varje meter.

LOVE / THEMAN