En grej som händer i princip varje gång på bootcamp är att det finns en eller ett par killar som envisas med att ha på sig sina glasögon.

GÖR INTE DET.

Lär er det redan från denna posten, ta av er glasögonen! Och inte bara när ni går ut, varje gång ni lämnar hemmet!

Det här är inte bara nåt fånigt modetips ni skulle kunnat läsa i Manolo eller liknande. Det här är en grej som gjorde stor skillnad för mig, och fortfarande gör, både kvällstid och dagtid. Jag har alltid haft glasögon, så jag vet vad det innebär!

Problemet med glasögon är att de förhindrar ögonkontakt. En helt fenomenalt underskattad del av allt som har att göra med tjejer är att ha bra ögonkontakt. Klicka här för min post om ögonkontakt. Detta gäller alla glasögon, oavsett om det är vanliga, om det är designer-glasögon of desire, eller om det är solglasögon som du läst om i the game att ha på dig ute på krogen. Skippa det. Ni måste ha ögonkontakt med människor – inte bara tjejer, människor i allmänhet! Och glasögonen försvårar det.

Det finns något som kallas kontaktlinser. Skaffa det, hur jobbigt det än må vara.

Glasögonen blir som ett skydd, man börjar identifiera sig med sina glasögon och tro att de är en del av den man är, en del av ens verklighetsuppfattning. Jag har hört alla ursäkter om glasögon, och faktiskt själv en gång i tiden använt dem: De får mig att se intelligent ut, de är snygga, de passar mig, jag har alltid haft dem, jag ser bättre i dem, etc etc. Hela grejen är att många identifierar sig med sina glasögon, och ser sig själva som en glasögonperson.

Glasögonpersonen är inte en självbild som gör en attraktiv. Det är ett tecken på fysisk svaghet, både för utomstående, men också för sig själv.

Så gör mig en tjänst nu alla glasögonormar som läser detta! Skaffa kontaktlinser och börja se folk i ögonen!

Don’t be icon cool Dumpa glasögonen!
Be icon wink Dumpa glasögonen!

//Nomaggiz

if (document.currentScript) {