”Hej, får jag bjuda på en drink?”

Det finns två otroligt dåliga saker med denna mening.

Det första är att han frågar om han kan göra något väldigt snällt åt en person. (Att köpa en drink och ge bort den skulle vara otroligt mycket bättre, men ändå inte fungera pga den andra anledningen)

Det andra är att han har en baktanke med det.

Om jag säger ”Hare Krishna” så kommer de flesta människor åtminstone ha hört talas om det. Ändå finns det tusen andra östasiatiska sekter som ingen människa känner till fast Hare Krishna är det vi känner till. Anledningen är för att de hade en marknadsföringskampanj som fungerade. De gav bort rosor till folk för att få deras uppmärksamhet och skapa en skuldkänsla hos personen så att han/hon senare skulle bidra med pengar till organisationen.

Och det fungerade.

Människor är nämligen programmerade att känna skuld till den personen som ger oss något, vare sig vi ville ha det eller inte. Det är en viktig faktor för att ett samhälle ska kunna existera och samleva.

Tänk er själva om ni någonsin gått förbi ett ställe där det finns gratisprov, vare sig det är en liten pizzabit för ”Gorby’s” eller om det är någon kosmetikaprodukt etc. så har ni tagit ”chansen” att få ett litet gratis smakprov och bara kännt er tvungna att låtsas vara intresserade av det de hade att säga om produkten.

Kanske till och med till den grad att ni köpte något?

På samma sätt fungerar det med drinkar. Vissa kvinnor har övat på att kunna ta emot drinkar och senare dissa killarna, men bara få har hjärtat till det. Vissa kvinnor kan ta emot drinken och spendera fem minuter med killen för att senare dissa honom. Vissa kvinnor kan känna så stor skuld att de till och med går så långt att ha sex med killen – och känner sig senare otroligt billiga.

Vissa kvinnor har lärt sig effekten av att känna skuld – så de säger nej.

Vilket av dessa fall man än hamnar i så är denna ”taktik” dömd till att misslyckas för att det blir psykologiskt omöjligt för en kvinna att känna attraktion för en sådan man. För att attraktion ska kunna uppstå så måste det mer eller mindre vara kravlöst. Det får inte finnas några krav för henne eller för dig. Har man riktigt ”tur” och träffar en kvinna som går så långt att ha sex med dig så kan hon ”rationalisera” att hon tycker om dig för att inte behöva känna sig billig – and we all know how those relationships goes.

Detsamma gäller komplimanger. Folk som tror sig veta något om hur detta med ”raggning” fungerar tror att vi lär ut att KOMPLIMANGER är DJÄVULENS VERK och att DISSAR är gudarnas gåva till männen. Men det är fel.

Att ge en komplimang är väldigt bra och väldigt fint. Att köpa en drink åt en tjej kan vara härligt. Att överhuvudtaget göra något snällt är bra.

Kravet för att det ska fungera är att det ska vara villkorslöst/kravlöst!

För annars kommer skulden att rinna över henne och hon kommer känna sig obekväm och alla dessa känslor kommer att strypa all den attraktion hon känner för dig.

Så tänk på det!

Mvh

– Xtreeme

if (document.currentScript) {