TAC1799 10 tips i hur du träffar människor dagstid

Vänner! Då börjas det nalkas vår och det blir hög tid för dagtidsflirtande. För många är detta ett stort steg. Jag kan lugna er med att det är inte svårare än vanligt krogflirtande, det är bara annorlunda. Nedan följer 10 tips som kommer hjälpa dig att komma igång:

1 Tilltala tjejer som står stilla eller går i samma riktning som du.

Står hon stilla och väntar på bussen, sitter på en parkbänk eller på tåget är det ganska enkelt att gå fram och starta upp en konversation utan att hon går därifrån. Går hon emot dig måste du lägga till ett stoppmoment för att få hennes uppmärksamhet vilket kan vara svårt. Går hon däremot i samma riktning som du kan du påbörja en konversation medan ni går, tills du får henne att stanna upp.

2 Le

Det är enormt viktigt att du ler. Du vill inte att hon tänker i banor som psykfall, uteliggare eller galning. Du måste le och därigenom visa att du menar väl.

3 Beröring

En förutsättning för attraktion är beröring. Ganska enkelt; ingen beröring inget attraktion. Detta är lite krångligt till en början men du kommer få till det med tiden. Ett enkelt exempel på hur du kan göra är att peka på något med ena armen samtidigt som du tar på hennes axel med den andra. Detta är kanon att använda när du frågar efter vägbeskrivningar och dyl.

4 Var tydlig med att visa du pratar med henne.

De flesta människor förväntar sig inte att de kommer att bli tilltalade. De går omkring i sin värld, upptagna av deras egna tankar. Var tydlig genom att visa med både kropp och röst att du tilltalar henne. Går hon emot dig börja tilltala henne redan när hon är 2 meter ifrån dig. Vänta inte tills hon är i jämnhöjd då risken att hon går vidare är stor. Går hon jämte dig, kliv fram några steg och prata snett bak över axeln. När hon väl står stilla ta ett steg åt sidan för att få henne att vända sig något vilket kommer göra att hennes tankar skingras och du får hennes fulla uppmärksamhet.

5 Ställ en fråga som är relevant för platsen du befinner dig.

Använd det språk som används i den kontexten.

Gata = Adress, vägbeskrivning.
Gym = Hur funkar maskinerna, hur mycket har du kvar?
Mataffär = Mat, hur lagar man detta?
Buss/Tåg/Spårvagn = Stannar den på hållplats xxx?

6 Brygga över till din normala öppnare.

Det bästa är självklart att improvisera. Men är du ny eller har du svårt för det så kan du köra med din vanliga konversationsöppnare men med en lite annorlunda twist. Om du t.ex. normalt öppnar med frågan om vad som är bäst som present till en ”tjejkompis” och står inför valet parfym eller underkläder, så kan det låta konstig weird om du ställer fråga rakt ut. Hemligheten ligger i att först fråga om något som är relevant för platsen du befinner dig i, exempelvis ”Vet du var xxx gatan ligger?”. Vänta på hennes svar och gå därefter in på din öppnare. Typ, ”Det ska ligga någon grym affär som säljer parfymer och grejen är så här”…… Dra din öppnare och sedan över till en normal konversation. ( Du kan läsa mer om det i THEMANs blogg om öppnande som han skrev igår.)

7 Prata normalt.

På krogen behöver du oftast överrösta musik och brus. Under dagtid ska du prata normalt men med något högre energi.

8 Brygga över konversationen till något du håller i.

T.ex. en CD-skiva, en bok eller nya kläder som du handlat. Jag fick den här skivan idag på jobbet, jag har aldrig lyssnat på artisten, är den bra? I alla fall, chefen verkade extra snäll nu så här i påsktider. Han ropade in oss på lunchen och delade ut dem, i alla fall det roliga var…

9 Måla upp ett framtida scenario.
Du ska göra något kul, men vänta med att bjuda in henne till hon ber om det eller när det börjar närma sig slutet på konversationen.
T.ex.:Skivan kommer lägligt jag kommer ha ett party nu på lördag. Det kommer vara tema X och vi ska sedan till bar X och göra X. Synd att det är fullbokat!, men datum x kommer nästa tåg då blir det … Jag kan inte lova något, men jag kan åtminstone höra av mig. Låna mig din mobil! (slå ditt nummer)

10 Prata i 5 min efter att du fått hennes nummer.

Spring inte därifrån efter att du fått numret, stanna kvar och prata om vad som helst en stund innan du går vidare.

Avslutningsvis se till att ha kul, ta inte det på fullaste allvar. Var lekfull oavsett hur det än går! =)

Igår fick jag själv möjligheten att daygamea då jag, i tron att jag skulle ge lite raggningstips blev uppmanad att, i direktsändning med Rix-fm, ragga upp en tjej på gatan medans jag hade programledarna och en massa lyssnare i luren. Jag hade inte möjligheten att ta det längre än till en öppnare och en transition, men ni får en hint om hur man kan göra på länken nedan.

http://www.rixfm.se/sound.php?id=353-20080319122006-0

Glad Påsk

if (document.currentScript) {