Många killar frågar mig om det här och vill veta mer, så jag tänkte att bloggen är ett utmärkt forum för att ge en grund i ämnet.

Vilka är då frågorna jag får? Här är några axplock:

Hur gör man för att förmedla en stark sexualitet?

Hur ska man göra för att vara sexuell utan att vara snuskig eller riskera att göra människor obekväma?

Hur kommer det sig att tjejer ligger med vissa killar på första kvällen medan andra får date:a i evigheter innan kläderna faller till golvet?

Jag ska i den här veckans blogg skissa upp i grova drag vad jag tror är de viktigaste delarna, men jag ser också fram emot att göra en del i vår audioserie om detta i framtiden och delar går också hand i hand med det jag kommer att prata om på vårt seminarium om två veckor. Att kunna förmedla sexualitet utan att vara töntig eller sliskig kräver nämligen att du är helt solid och grundad i dig själv till att börja med. Jag har också förståelse och respekt för att delar av det jag kommer att ta upp nu inte ”makes sense” om man är helt ny på området. Det här är främst riktat till er som kommit en bra bit i er utveckling, är helt bekväma med att prata med tjejer på krogen, får hyfsade eller till och med bra resultat i form av nummer, träffar och också tar det hela vägen med tjejer hyfsat regelbundet.

Jag personligen kom in på den här vägen ordentligt för ungefär ett halvår sen. Jag hade vid den tidpunkten kommit till en punkt där jag regelbundet träffade tjejer som jag mött på krogen utan problem. Jag ville hitta ett sätt att ”cut out the bullshit” och kunna bli sexuell utan allt kringdansande med att träffas över en fika, öl eller någon annan aktivitet. Missförstå mig rätt, jag älskar att träffa tjejer och göra de här sakerna och jag gör det fortfarande, men jag vill göra det just för att jag vill och inte för att det krävs av mig som ett kriterium som måste uppfyllas ”innan vi kan ha sex”.

Jag kom efter mycket arbete till rätta med det och det tog mig till en helt ny nivå i min framgång med kvinnor. Att vara avslappnad i sin sexualitet och förmågan att starkt kunna projicera det.

Nu kanske några av er tänker, ”bullshit, jag är avslappnad i min sexualitet, men jag märker inte att det gör någon skillnad med kvinnor”. Mitt svar till er är att de flesta av er har MASSOR av hang-ups om sex och jag tror inte alls att ni är så avslappnade som ni föreställer er att ni är. Många saknar dessutom den andra halvan som är minst lika viktig, dvs. förmågan att projicera det! Men vi börjar med den mentala inställningen.

Det här är ett smakprov på en av mina personliga favoritdelar av vår bootcamp där vi har en hel sektion tillägnat detta ämne på den sista dagens teori, so pay attention! icon wink Att vara sexuell Ok, nu kör vi…

Svara mig på den där här frågan. ”Har du issues med sex?”

Vad blev ditt svar? Ja? Nej? Min erfarenhet är att minst hälften (snarare 3/4) svarar nej på den frågan.

Låt mig omformulera frågan…

För mig så innebär att ha issues med sex (både sin egen och andras sexualitet) att exempelvis inte vara bekväm med tanken på att din egen mor någon gång har fantiserat om att ha sex med en eller flera okända män medan hon tar på sig själv. Om du inte är bekväm med den tanken har du issues med sex. Nu, har du issues med sex?

Blev svaret ett annat den här gången? Jag känner dig inte personligen, men min erfarenhet säger mig att de flesta nu svarar ja på min fråga. Det brukar räcka med att få människor att tänka på sina föräldrar i en sexuell kontext för att de ska bli obekväma, slänger man dessutom in något som gör det hela lite mer utmanande så utlöser det reaktioner hos den stora majoriteten. Det viktiga är att inse att det är något fel på dig om du reagerar på det sättet!

Ja, du läste rätt, jag anser att det är något fel på dig om du associerar negativa känslor, obekvämhet eller avståndstagande från delar av mänsklig sexualitet som är FULLSTÄNDIGT NATURLIGA! Se till att reda ut det! Fundera igenom det här och granska dig själv tills du har rett ut dina egna osäkerheter och rädslor kring sexualitet. Du KAN INTE fake:a det! Det går inte. Allt jag praktiskt kan lära dig om hur man förmedlar en avslappnad sexualitet kommer att vara fullständigt meningslöst eller till och med kontraproduktivt om du inte först ser till att du faktiskt är avslappnad. Se till att städa ur de där mörka vrårna av ditt medvetande, och gör det grundligt.

Ok, när det är ur vägen kan vi komma till den andra delen. Hur man förmedlar det. Det starkaste sättet som det kommer att kommuniceras på är via subkommunicering (vilket du till stor del inte styr över på ett medvetet plan, det är därför första delen måste vara på plats). Vi kan kalla det för en sexuell utstrålning som ”bara finns där”. Det är svårt att beskriva det utan att bli flummig, men vi kan tänka på det som de små yttre manifestationerna av ditt inre tillstånd. Jag definierar det bara för att det är viktigt att veta om det och ha det i åtanke även om vi som sagt inte styr över det medvetet till stor del.

Men det finns givetvis saker vi kan göra praktiskt för att ytterligare vässa och använda vår sexuella ”edge”! Jag ska ge tre generella och enkla tips som täcker grunderna:

Ögonkontakt. Möt hennes blick och håll kvar den! Du FÅR inte vika med blicken först när era ögon möts för första gången. Försätt dig själv i ett ”sexuellt” tillstånd och förmedla det med blicken. Alla som någon gång har upplevt det vet vad jag menar, när man tittar en person i ögonen och nästan blir chockad över hur mycket sexuell energi som slår emot en. Hur gör man?

Det finns inget enkelt sätt att förklara det i text, men testa att kåta upp dig själv ordentligt (Mentalt! Onani i offentlig miljö är inget jag rekommenderar. Jag dömer det inte heller, men jag ser framför mig en situation där någon överambitiös bloggläsare blir gripen för förargelseväckande beteende efter att ha dragit i struten på tunnelbanan mitt i morgontrafiken och sen skyller på mig, så en disclaimer känns på sin plats. icon wink Att vara sexuell ) och titta henne djupt i ögonen samtidigt som du tänker dig att du skickar över dina mentala bilder till henne.

Beröring. Vi berör ofta det här ämnet och det finns en anledning till det. Det är helt avgörande att du är bekväm att röra vid tjejer och kan göra det på rätt sätt! Det är särskilt sant när det gäller att kommunicera en stark sexualitet. Det finns en väldig subtil men ändå avgörande skillnad på sexuell och icke-sexuell beröring. Lär dig var den gränsen går och vad skillnaden är, ett vanligt misstag som killar gör är att de missar det här och använder sexuell beröring vid fel tillfällen vilket gör att de uppfattas som ”kladdiga” eller väldigt ”creepy”.

Det här måste man öva på praktiskt vilket är ytterligare ett exempel på att fältet alltid är din största skola, men i korthet kan man säga att sexuell beröring ofta är smekande och dröjer kvar längre än asexuell beröring.

Verbalt. Givetvis kan vi också förmedla en stark sexualitet med det vi säger. Det handlar mest om att lära sig förmedla att man är enormt avslappnad med sin sexualitet och att sex för dig inte är en ”big deal” utan något helt naturligt. Se inte det jag skriver nu som ”lines” som ni kan använda för att ”lura” tjejer att ni är avslappnade sexuellt, för det kommer inte att fungera utan bara att bli cheesy. Tänk på det jag skrev om att få den första delen på plats innan ni testar det här, och se det jag skriver som exempel mer än ”lines”!

Ett exempel på att göra en konversation väldigt sexuell är att helt abrubt avbryta det man själv säger och titta tjejen djupt i ögonen och säga, ”vet du vad? Om det inte vore för alla människor här så skulle jag slita av dig kläderna och bara ta dig mot bardisken…”. Låt den hänga i några sekunder med bibehållen ögonkontakt, och fortsätt sen prata om något helt annat.

Ett annat exempel är att anklaga henne för att göra saker med ditt huvud, typ ”det är helt sjukt, jag vet inte vad du gör med mig men jag kan inte sluta tänka på sex när jag ser dig…vad är det du gör?”

Och med det så tänkte jag avrunda den här söndagens blogg. Jag vill understryka att delar av det här kanske inte förefaller vettigt för dig som är helt ny eller inte har nått så långt i din utveckling än. Det är helt ok, kom tillbaka till den här artikeln senare bara. Diskutera och ställ gärna frågor om artikeln i forumet också. Tack för din uppmärksamhet, och om du bara ska ta med dig en enda sak från att ha läst den här artikeln, så låt det vara ”Sex är inte en big deal. Sex är helt naturligt. Njut av det!”.

Kram,
-Sanji

} else {