Hej alla!

I dag har vi åter den stora äran att presentera en gästblogg, Det är en av våra medlemmar på forumet som går under namnet Razman. Han har skrivit ner hur han gått tillväga för att bli bra på detta. Mycket intressant enjoy.

————————————————————————————————————————

Rince and Repeat.

Jag har gått från att vara en rätt så stor chode till att känna mig relativt duktig på detta på runt tre månader.

Sedan jag började med detta så har jag gjort framsteg inom massor utav andra områden inom mitt liv, och inte bara med tjejer.

Jag har gått ner 15 kilo, precis slutat snusa, köpt massa ny musikutrustning som jag funderat på jättelänge och bokat tid för min tatuering som jag funderat på i över 10 år.

Jag är absolut ingen guru eller någon mästare, utan en kille som håller på att lära sig detta genom min egen metod.

Jag går ut SJUKT mycket.

Jag började detta, som många andra, läste The Game och blev imponerad av vad dem gjorde i boken. Gick direkt ut och testade öppnare första kvällen jag var ute på krogen efter jag läst The Game. Många som håller på med detta gör fel vad jag ser det.

Övning övning övning.

Allt som spelar roll är att gå ut på stan och öva.

Själv har jag läst Venusian Arts av Mystery och förstått konceptet av mystery-method. Detta räcker LÅNGT, jag har strökollat lite i många av dom andra killarnas böcker dessutom, men allt jag ser är liknande information, visst har dom säkerligen lite annorlunda idéer hur man ska komma till det. Det hela handlar ju i slutet om att bli så pass bekväm i sig själv så man får en tung utstrålning och mår bra. När man fått detta så kommer ens naturliga game av sig självt.

TheMan sa till mig för någon vecka sedan:

-Du har ”the curse” mannen, du har gett dig fan på att lära dig detta genom att bara gå ut.

Jag tror att alla som vill lära sig detta snabbt måste göra detta, gå ut. Jag går ut MINST 3 dagar i veckan, gärna 4. Jag har ett heltidsjobb och en bunt sidoaktiviteter som tar lite av min tid. Istället för att åka hem, sätta er framför datorn/tvn antagligen läsa PUA material eller choda framför någon tv-serie eller film, så gå ut i 2 timmar, eller mera. Prata med första bästa tjejgäng du ser på stället du går till, om du går ut i 30 minuter och pratar med två tjejer som sitter på krogen så har du förmodligen lärt dig mera än om du läser ebook #5 av någon ”pickup-guru”.

Har du bara grundkonceptet hur ett attraktivt beteende ska vara så har du hälften, den andra hälften lär du dig genom att starta interaktioner.

Nästa sak som jag rätt så snabbt insåg när jag började med att gå ut såhär mycket.

Gå hela vägen i varje interaktion som du tar del av.

Ta förgivet att ALLA tjejerna som du pratar med vill ha dig, ta förgivet att du har attraktionen och att hon vill kyssa dig redan där.

Det värsta som kan hända är att hon lämnar dig och tycker du är ett svin, men vad är egentligen skillnaden från att tjejen går ifrån dig och inte vill prata med dig mera eller att du tackar för dig och går där ifrån själv?

Om du inte försöker allt med varje interaktion du går in i utan bara håller dig inom din bekvämlighetszon så kommer du aldrig utveckla dem sakerna du är dålig på. Vill du utvecklas så måste du gå vidare hela tiden, tvinga dig själv att göra det där obekväma såsom att fråga om hennes nummer eller dra henne mot dig för att stjäla den där kyssen.

Hoppas att detta ger någon mer än mig lite hjälp i att tänka på hur ni ska göra för att utveckla er.

Syns i stockholmsnattens vimmel till och med på söndagar. Hoppas jag att ni går ut lika mycket som mig!

Kärlek

Razman

}