Tjenare!

Utan att avslöja allt för många detaljer ska jag blogga från vårt Boot Camp i Stockholm!

Fredag: C-R crew träffades och diskuterade helgens upplägg etc. Studenterna kom. Föreläsningarna började i snabb takt! Under utgången delade vi upp grupperna efter de yngre och de äldre. Jag gick med de yngre. Inne i klubben blev det snabbt röj på stället. Vi skickade in våra studenter som under kvällen gick från att stå fast som statyer till att springa runt och prata med alla tjejer på stället – med flyt! Det fantastiska var att se hur dessa män fann värde inom sig att ge till alla dessa människor i krogen. Folk som stod på dansgolvet och inte hade kul började helt plötsligt snurra omkring, bli uppkastade och få sin energi höjd till otroliga nivåer – bara för att någon student gick in och visade dem hur man har kul.

<kort inslag> Lördag 12:35 – En av studenterna från yngre gruppen berättar hur han fick ett nummer av en tjej som snabbt gömde undan telefonen bakom ryggen och fortsatte skriva numret så då hennes pojkvän kom för att prata med henne. – Respekt.

Kvällen avslutades med en Debrief där vi diskuterade kvällen och gav de feedback. – Alla var nöjda!

Stort tack till Supermans Pivot som vart helt Awesome! Länge sen jag hade så kul med en tjej som en vän.

Lördag 12:41 (skrivande stund) – Den stora Debriefen är på gång och snart kommer TheMan starta teorin med konceptet ”Alpha Male Qualities” som vart enda jävla gång får ett nytt legendariskt inslag, helt amazing vad grym han är. Därefter väntar en lång dag med teori med allt som man någonsin behöver veta… och lite till. (I’m a marketing chode icon biggrin Live Blogging från Bootcamp! )

Därefter följer utgång och en sista dag med med personlig feedback och massa annat – bland annat Sanjis legendariska speech om Sexual Frame.

I’m Excited as fuck!

– Alexander

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);