Wazzup guys!!! hoppas helgen har varit lika kul för er som för mej. Igår runt 18 tiden avslutade vi en av dom mest framgångs rika bootcamps ever in the history of mankind, seriöst det va awsome shit going on. Jag vill tacka alla fantastiska elever som varit med och gjort den här helgen helt fantastisk. Men the glory är inte över för vi ses snart igen

Nu i helgen har vi ett seminarium det kommer bli hela 6 timmar av pure gold, så här ser vår line up ut:

Theman- Alpha konceptet
Hur du förvandlas till en mer attraktiv människa, och hur du praktisk kommunicerar attraktiva beteende.
Sanji- Inner GAME
Sanji kommer dela med sin syn på inner-game, och förklara processen i hur du blir en naturlig attraktiv och positiv människa.
Nomaggiz- State
Hur du utstrålar karisma, genom att försätta dig i ett sinnestillstånd där varje dag är som din födelsedag.
Superman-Storytelling
Hur du på ett övertygade sätt visar din attraktiva personlighet genom att bli en man av berättelser.

Det är en 8 timmar seminarium fullt med praktiska tips som du kan använda redan samma kväll. Det finns fortfarande platser kvar. Läs om mer om det på följande länk.
http://www.c-r.se/seminarium/

Vi har lagt ner en massa tid och energi för att ta fram innehållet så att det ska vara både nyttigt och praktiskt för er alla. Efter seminariet kommer vi att köra en liten för fest med CR. Syftet är att knyta kontakter, ställa frågor och diskutera PU. Kom gärna förbi och ta en öl med oss innan ni beger er ut i Stockholms natten. OBS! Alla är välkomna även om du inte deltar i seminariet, gammal som ung, vare sig du är ny, har erfarenhet eller bara intresserad och lite nyfiken.

Vi kommer träffas på Nordic light Hotel som ligger på vasaplan i mitten av Stockholm. Kartor och väg beskrivning hittar du HÄR. Vi kommer vara i loungen och ta en drink från kl 20.

Välkommen!

LOVE / THEMAN