Hej alla!

Under våren, i takt med att CR växer kommer vi att presentera en hel rad nya samarbeten med webbplatser som kommer att bringa värde till våra besökare. Idag kan vi stolt presentera tre sådana nya samarbeten.

Vi har under lång tid nu funderat kring klassiska mantra som ”det spelar ingen roll vad man säger” och ”att vara attraktiv är något man är, inte något man gör”, och insett att vi varit lite väl hårda i vår bedömning. Vi har insett att för att kunna imponera på en kvinna måste man ha en repertoar av uppträdanden färdiga att levereras, så att man alltid vet vad man ska säga, och lätt kan få henne att skratta och klappa händerna.

Vår första samarbetspartner, är en sajt som är världsledande inom sitt område, och har bidragit till att hjälpa killar träffa tjejer sedan dess start 1999. Vi pratar om raggningsrepliker.se, som varje dag presenterar tiotals om inte hundratals av det allra senaste inom attraktionsteknik. Faktum är att raggningsrepliker är ett enkelt sätt att imponera på en tjej med sin välutvecklade humor och sociala kompetens. Att veta vad man ska säga när man inleder en konversation kan vara svårt, och ett säkert kort är att använda någon av raggningsreplikerna på sidan. Det är ett enkelt sätt att trigga enorm attraktion hos en kvinna, och fungerar riktigt bra för att få ett hångel väldigt snabbt. Därefter kan man lätt använda sig av ännu en raggningsreplik för att få med sig tjejen hem, repliker som är rekommenderade av oss på CR är: ”Ska vi gå hem till mig eller gå hem till dig?” och ”hur du vill ha dina ägg på morgonen? Befruktade?”. Det är bra att ha en hel bunt raggningsrepliker memorerade, så att man aldrig får slut på saker att säga och också har material nog att kunna föra ett samtal med hennes vänner.

Vår andra samarbetspartner är också ledande inom sin sfär inom underhållning och attraktion: korttrick.se. Jag talar ur egen erfarenhet att inget imponerar på en tjej som förmågan att visa ett korttrick. På webbplatsen korttrick.se finns hundratals sexuellt attraktiva korttrick som kan få varje tjej att obönhörligen ta av sig byxorna. Särskilt rekommenderade är ”tänk på ett kort” och ”the cups and balls”. Att imponera på en tjej snabbt är en svår konst, och en process, något som blir betydligt lättare om man har korttrick att tillgå.

Sist men absolut inte minst, en webbplats vars kunskaper hjälpt oss mången gång i krognatten: alladrinkar.com. Ett säkert kort (no pun intended) om man vill attrahera en kvinna är den klassiskt James Bond:ska moven att bjuda henne på en drink. Som vi alla vet är det viktigt för en man att visa henne att hon betyder mycket för honom genom att bjuda henne saker. Det är också ett bra sätt att inleda en konversation, gärna kombinerat med användningen av raggningsrepliker. Kom ihåg att om du köper henne en drink så har du köpt hennes uppmärksamhet i flera minuter, tid som kommer att vara värdefull för dig när du ska visa henne korttrick. För att våra läsare inte ska falla i den klassiska fällan att bara köpa öl till kvinnor så kommer alladrinkar att leverera drinktips till forummedlemmar dagligen, tips som kommer att hjälpa er framstå som belevade när ni beställer avancerade och krångliga drinkar till henne.

Med förhoppningar om en spännande och en glad april april!
//Nomaggiz

d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);