Vänner idag har vi ett gästinlägg från en kille som går under namnet ”Eldis”. Mycket intressant läsning. Innan ni börja läsa vill jag påminna om en förkväll med CR som går avstapeln nu på lördag direkt efter seminariet.

Vi kommer träffas på Nordic light Hotel som ligger på vasaplan i mitten av Stockholm. Kartor och väg beskrivning hittar du HÄR. Vi kommer vara i loungen och ta en drink från kl 20. Igår gick vi igenon det näst sisat genrepet inför seminariet och det var awesome boys.

_____________________________________________________________________________________

Tja grabbar,

dom flesta här känner till mig och för er som inte gör det är jag Eldis, en skånegrabb i sina bästa dagar. Det jag ska gå igenom idag är vad mitt sätt att ragga på tjejer är till största del är baserat på. Sociala cirklar och hur man plockar upp flickorna som finns i din eller andras cirkel.

Från början, när jag började med att ragga var jag, antagligen precis som alla andra en ute kannin. Jag sprang runt på olika klubbar, raggade, fick flickor, fick slaps, fick ja som svar och fick nej som svar. Inget av detta var något jag var speciellt fokuserad på, för mitt ”mål” har alltid varit att ha ett liv där jag är omgiven av flickor konstant. Där jag har många bra tjej-kompisar som jag är smått fuck-buddy med, så den sexuella tensionen finns kvar men ända är orörd.Och sen, tjejerna jag har mer stadiga sexuella förhållande med.
Jag har aldrig varit pojkväns killen och det vet alla tjejer som är i min cirkel på något vis nu för tiden.
Jag började med att till stordel gå över till sociala cirklar och att ha högt social värde som game när jag började jobba på en nattclub i Danmark.
Bytet blev enkelt, när jag kom ditt från början körde jag mitt vanliga, mitt naturliga flörtande på tjejerna jag började jobba med och dom blev början till den stora cirklen jag byggt upp nu.
Allt mitt raggande är väldigt baserat i min egna personlighet. Kör inte så mycket med gimmicks eller lines, mer bara driver och har kul. Det är en väldigt lös förklarning, jag vet, men om ni drar ut med mig en kväll ( vilket jag bjuder in vem som helst här att göra ) så får ni se och kommer förstå hur jag menar.

Iallfal, när man bygger en social cirkel.VIKTIGA SAKER ATT TÄNKA PÅ;
Tjejerna/Killarna i den ska helst vara människor du trivs genuint runt, inga falska spel här. ( detta gäller mest för killarna så du inte har assholes i din cirkel för dom är highvalue. Slutar aldrig bra)
[I][b]Du ska ha 90% tjejer, simple. På mitt jobb var detta simpelt för vi har ca .. 5 killar vs 20-25 tjejer.[/I][/b]
Alla tjejerna ska se dig som en sexuell/rolig/party symbol. Dom ska vilja prata med dig mycket och flörta/dansa med dig på deras eget val. Att hamla i deras vänzone är inte fungerande. Tjejer ser sånt direkt och det är inte det sociala värdet du vill ha ut av det hela, att du är deras ”vän”.Det du vill att andra tjejer ska se är att du är en naturligt häftig man som har mycket kvinnor runt sig.
Tänk på det som att du raggar upp en tjej till att få hennes nummer eller en kyss, attraktionen är där och sen bara låter det ligga och är exakt likadan emot henne, du spelar sexuellt spel emot henne, du skojar och har kul. Men inget händer känslomässigt wise, ni stannar i limbo. Kan vara svårt att få det o göra direkt, men med lite träning är det lätt att vända över game till denna sidan.
Om du får chansen att ligga med dom gör det gärna med en eller flera i din cirkel, ljug dock inte för någon av dom. Säg redan från början vad du förväntar dig och vad hon kan förvänta sig av dig. Negative wibe i din social cirkel är BAAAD. Om en tjej snackar negativt om dig med dom andra kommer de antingen hoppa på hennes bandwagon eller stänga ute henne. Inget är något du vill ha.
Själva målet med en social cirkel är att, så fort du ser en tjej eller blir presenterad till en av dina vänners vän. Ska hon direkt, från början se att du är högtvärde, du är den som brings the party och du är verkligen den alla i denna sociala cirkel vill ha. När detta demonstreras rätt så behöver du inte hålla på och ragga i konversationen med henne, utan du kan bara prata avslappnat vilket också skiner igenom bättre i min mening. När du är helt avslappnad, lugn, och helt bekväm över att ha så mycket flickor runt dig, så alla som ser dig på klubben/festen speciellt tjejer, direkt ställa sig frågan ”Vem är det, varför har han så mycket tjejer runt sig” Då är intresset tänt, och du får vara uppmärksam på tjejer som flörtar med dig från avstånd, ger dig blicken eller sådant, för det kommer hända mycket.
När du väl får det, starta inte du konversationen med dom, bara ge dom en blick, ett leende och sen återvänd till ditt festande, tro mig hon kommer antingen komma till dig eller så börjar du prata med henne i förbipasserande. Jag startar oftast bara konversationen själv när jag ser något väldigt speciellt som jag måste ha, och då drar jag direkt bort henne till alla tjejerna jag sitter med, presenterar henne och ser till att hon känner sig välkommen innan jag inleder mitt sätt att dra hem henne på.
Det vackra med allt detta är, detta by-passar allt förutom själva knullet, det sköter du själv.
Du visar högre värde, väldigt sexual frame bara med din aura om du visar hur bekväm du är runt en sådan stor grupp tjejer som alla vill ha din uppmärksamhet. Inget är mer attraherande för en tjej. Om hon sen pratar med dig och märker att du är väldigt uppnålig, något hon inte trodde antagligen när hon såg dig, så är detta bra. Men se till att du kvalificerar henne lite, så hon inte bara tror att du fastna för hennes röv, eller ben… vilket oftast är fallet icon biggrin The shiznit by Eldis
En vanlig öppning av mig ser ut som så på min klubb nu för tiden;
[I][b]Eldiz ser vad han vill ha, sitter lullig och glad med ett par tjejer och skojar i rummets center så alla kan se.
Eldiz ger henne ett självsäkert grin, och en liten blink. Eller så räcker jag ut tungan för att fånga henne ur guard och ler stort efteråt. Alltid en success icon smile The shiznit by Eldis
Går bort till henne sakta, tar henne i handen tittar henne i ögonen och säger ”Follow me”
Vi går bort till våran soffa och sätter oss, presenterar henne för tjejerna och väntar tyst tills alla har hälsat, sitter oftast och pratar med någon annan under tiden, när hon är klar att presentera sig kommer hon vänta på att jag är klar, drar ut på det lite så hon redan då söker min uppmärksamhet och VILL <– att jag ska börja prata med henne.
Börjar prata med henne, kör en helt vanlig konversation om whatever jag känner för, inga tankar på ”game”.
Berör henne sakta bara igenom naturlig berörning, armen runt henne när vi pratar, viskar i hennes öra.
Det viktiga är att du inte ska förklara för henne varför du bara gick fram och valde henne av alla, detta är normalt betende för dig när du ser något du vill ha. Detta är underförstått.
Om hon frågar så säg att du inte är så snabb på att förklara allt och gillar att lämna det mesta mystiskt och okänt tills vi haft sex *alvarlig min*……*STORT LEENDE*
[/I][/b]
Sedan försök att hålla kvar varje tjej du ligger med igenom din sociala cirkel i din cirkel. Det är som att bygga upp den starkare, för varje tjejer har fler tjej kompisar som kan vara finare eller roligare. Det är inga bad seeds, bara kanaler till fina icon smile The shiznit by Eldis
En sak jag inte berättat eller gått igenom, och som jag precis kommit på. Är att jag berättar för väldigt många av tjejerna i cirklen om ”game”, jag berättar hur det är baserat, varför jag håller på med det och sen lär upp dom lite om hur dom kan hjälpa mig med det och liknande.
Detta har två effekter;
Ett, det stärker din bild som en stark och sexuell man som har mycket tjejer, och inte är den dom ska jaga som pojkvän utan mer någon som dom kan ha sex med och kul med.
Två, dom hjälper dig, dom tycker detta är kul. Jag har ofta fått hjälp på traven av att en av mina tjejer hoppar in när jag inte orkar prata, eller är för full för att hålla igång en normal konversation med min tjej för kvällen. Dom får bruden på bra humör och i en väldigt sexuellsinnesställning till mig och jag bara drar med henne hem när vi drar där ifrån senare för hon haft en så bra kväll i mitt sällskap.

Allt detta är väldigt rörigt i början, men det är i grund baserat på att.
Du kommer ha kul, du kommer få bättre sociala egenskaper och bli mer avslappnad runt tjejer. Du kommer kunna ligga effortlessly när det väl sitter och du kommer ha tjejer på din mobil lista du kan ringa närsom för bara sex om det är vad du vill ha, eller konversation och mys om det är vad du behöver icon wink The shiznit by Eldis
Hela mitt liv har jag fokuserat väldigt mycket på min egna glädje, jag vill ha kul, jag vill kunna göra som jag själv vill och få det jag vill ha. Social’t ”game” är det som passar mig bäst, för det tar bort faktorer som man går igenom i början och lär sig.
Don’t get me wrong, jag tycker inte att denna sortens raggning ska ersätta din teknink helt, jag raggar fortfarande på andra klubbar och kör vanlig gå fram och säga hej ”game”. Men detta är min favorit, därför gör jag det oftare.
Och sen, får du kläm på detta rätt kan jag lova dig, på varje hemmafest du går till kommer du kunna välja och vraka.

Sociala cirklar är min grejj, kanske inte din. Men detta är det bästa för mig, och det lättaste.
Jag ser det som så, hela strävan för utveckling och att bli bättre är viktig. Att man sätter sig i situationer man är obekväm i för att nästa gång kunna hantera det bättre.
Men jag har gjort allt det ett bra tag, och just nu är jag nöjd med vart mitt ”game” är. Så istället för att pressa mig själv när jag inte vill bli pressad, så gör jag det så LÄTT jag kan för mig själv att få det jag vill ha och ibland behöver.
När din sociala cirkel sitter där den ska vara kommer du ha en överdrift av punani och allt kommer kännas mycket lugnare till hur ditt sociala liv ser ut. För vilken annan kille har så många som du har?

Hoppas detta hjälpte någon eller gav någon en idé på vad att pröva.
For now, this is Eldiz

PS. Hoppas folk förstår grunden av vad jag försöker förklara, jag är sämst på att beskriva hur jag tänker i en vis situation.
PEACE MOFOSZ

if (document.currentScript) {