Hey guys!

Jag hittade en liten pin på Hemköp igår, säljs för en tjuga och är en enkel grej som vem som helst kan ha på sig, förmedlar bra saker om dig som person, och bäst av allt: bidrar med pengar till hjärtforskning för kvinnor.

00001 En enkel liten accessoar...

Det är en fin liten röd klänning man kan sätta på kragen, precis som rosa bandet o andra liknande grejer som alla är klockrena att ha. Förutom att vara snygg och röd förmedlar den massa bra saker om dig: att du bryr dig om kvinnor, att du inte ser världen som en intressekonflikt mellan män och kvinnor, att välgörenhet är viktigt, att du vågar ha på dig något som kan upplevas som fjolligt, etc etc.

Så come on guys! Detta är en enkel grej som passar med alla stilar! Just do it!

20 spänn på hemköp!

Och så en liten disclaimer: Nej, ingen har någonsin fått ligga pga en fin pin de har på sig. Men den bidrar till att visa en positiv bild av dig, och är ett fantastiskt tillfälle för kvinnor att ha något att prata om om de vill öppna dig!

Så do it!

För kvinnors hjärtan
//Nomaggiz