Först och främst, sorry för en så seg blogg. Gustavo (Superman) ringde mig kl 5 och bad mig skriva istället för TheMan och två minuter efter ringde Jysk och berättade att min soffa kommit. Jag åkte för att hämta den och passade samtidigt på att köpa lampa och bam! Proppen gick och nya bekymmer skapades. Men nu är jag här! (usch vad denna inledning liknar ”ursäkta att jag kom sent” öppnaren)

Så vad finns i huvudet på Alexander?

Först och främst vill jag gratulera alla som var på helgens seminarium! Jag har fått höra på dem alla i privat sammanhang och jag hjälpte till att skapa Supermans tal om ”story telling” så jag VET att ni är lyckligt lottade som fick vara med och höra på det och på så sätt vara tio steg närmre att skapa ert det sexliv ni vill ha! Jag personligen var upptagen med att se på en spelning (som tyvärr sög) och som ni kanske förstod på min inledning: Göra om mitt rum!

Yes, jag har flyttat hem till Mamma igen. Och innan alla kritiker börjar ropa ”I told you so” vill jag klargöra: Nej, Project Göteborg (som heter Club Vegas) blev inte ett misslyckat, galet inferno av kaos. Det är tre otroligt coola killar som bor där. P.g.a. att jag har min flickvän Frida och C-R håller alla BootCamps i riktiga föreläsningssalar hade jag ingen egentlig anledning till att bo kvar där och lämnade därför mitt rum till en person som behöver det mer än mig. Deras nyaste tillskott heter därmed XioDioXider (yeaaah, I know) som är nära vän till Cheesecake (oh, yeah). Ska bli fortsatt intressant att följa händelsernas gång.

I och med att jag grabbar tag i mitt gamla rum har jag bestämt mig för en rejäl omdekorering. Rummet har aldrig riktigt haft någon tanke utan mest haft en otroligt stor säng (hihi) i mitten och allt annat som behövts, så som datorbord etc, bara lagts till allt eftersom. Nu blir det en grundplanering med rätt val av färg, möbler och placering av dessa!

Hittills har jag köpt soffbord, hyllor, lampa, barstol och soffa. Jag behöver krokar för att hänga upp mina gitarrer riktigt snyggt (Sanji, nu får du ta och avslöja vart ni fick tag i era), kuddar, mattor, tavlor och lite mer belysning.

Att göra om rummet är askul! Det är en konstig känsla av frihet och det känns som att man målar en tavla, fast på riktigt. Först fick jag rensa hela rummet som gjorde att man fann en massa roliga saker som väckte gamla minnen, sen målade jag och Frida om väggarna och idag har det vart lite bygg och så.

Allt det här har fått mig att inse vilken kraft inredning har för att träffa damer. Så mycket kan beskrivas om dig själv i ditt rum att det är helt otroligt. Allt eftersom mitt rum gjorts om mer och mer har jag kommit på fler och fler saker man kan göra med sitt rum rent ”raggningsmässigt”.

Därför tänker jag skriva om dessa i mina tre kommande bloggar. Imorgon ska jag förklara hur jag har tänkt göra mitt rum och även vilken nytta detta har med kvinnor. På lördag tänker jag skriva om hur jag gör om mitt rum för att den ska reflektera min identitet så mycket som möjligt och till slut på nästa tisdag hoppas jag otroligt mycket på att kunna visa bilder och även film på det klara rummet!

Ar’ you ready, pirate?

- Alexander

Pga detta ska jag skriva en blogg serie om just inredning.

d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);