Vardagsrum Inred ditt hem/rum

Tjenare gubbar! Då kommer min utlovade inredningspost.

Jag vill börja med en liten disclaimer att jag inte är någon inredningsexpert och att jag därför inte kommer prata om vad som är modernt, färgval etc. Jag kommer att säga vad jag tycker är snyggt, hur jag inreder mitt hem och varför.

Del ett kommer att handla om hur man inreder sitt hem för att det ska ge en behaglig känsla, för det är det första en tjej kommer tänka: VIll jag stanna kvar eller vill jag fly?

Del två kommer att handla om hur man inreder sitt hem/rum för att det ska berätta så mycket som möjligt om din identitet och rent praktiskt om hur det kan komma att hjälpa dig.

Del tre kommer vara extra rolig. Då kommer ni att få se slutresultatet av mitt rum och jag kommer då gå igenom teorin i praktiken. Dvs, visa upp hur jag tagit teorin i de förra delarna och rent praktiskt skapat det i mitt egna rum.

SÅ innan vi börjar med dessa delar vill jag ha en inledning.

Varför är detta med inredning viktigt?

Jag satte mig ner en dag och kritiserade mitt tänkande om varför jag hela tiden ville ha en fräsch bil, en platt tv, en snygg soffa etc. och jag kom på till min egna skam: För att få brudar! Jag vågade inte prata om detta med andra för att jag trodde att jag personligen var ett freak som bara tänkte på pussay hela tiden. Tills jag en dag såg Dave Chapelle’s ”Killing Them Softly” (Det är en stand up show)

Vid ett tillfälle säger han något i stil med: ”Men like nice cars because we know YOU like nice cars. So when a woman says ‘Oh, nice car’, we go ‘gotcha, bitch’… It’s the same with houses. We know women like comfortable environments, so we buy houses. Seriously, if we could fuck a woman in a cardboard box, we wouldn’t buy a house!”

Rolig som han är skrattade jag så jag föll ihop under hela hans show. Efteråt så tänkte jag på just detta igen och kom att tänka på att antingen är han freak som mig eller så är det bara så det är? (allt detta var för ca tre år sen). Jag började diskutera detta med mina polare och efter att ha lärt mig mer om kvinnor så vet jag hur sant detta är.

Kvinnor vill veta om deras män kan bidra till ett tryggt, säkert och bekvämt hem. De är biologiskt programmerade till det, på samma sätt som vi är biologiskt programmerade till att tänka: ”oooh, breda höfter, betyder hon föda barn lätt… oooh caveman like, ooh… caveman wanna fuck”.

Så första anledningen till varför du borde satsa på att inreda ditt hem är av den instinkt kvinnor har över hem i form av att det ser tryggt och bekvämt ut.

Den andra anledningen är att du kan få så mycket sagt om dig själv och samtidigt kunna skapa de relationer du vill ha och ta bort de du inte vill ha, allt med hjälp av vad ditt hem kommunicerar om dig!

Så med detta in mind, vill jag ännu en gång marknadsföra, jag menar rekommendera, mina kommande poster samt Sanjis post om inredning som ni kan finna bland de tidiga arkiven i denna blogg så får ni jättegärna komma med frågor som jag ska försöka besvara åt er.

Mvh

- Alexander

if (document.currentScript) {