Har du någonsin befunnit dig i en situation med en tjej där du sagt till dig själv- Fan jag borde kyssa henne eller jag borde ta hennes nummer alt jag borde bjuda henne hem till mig!

Om den tanken dyker upp. SÅ BORDE DU HA GJORT DET FÖR LÄNGE SEDAN!!!
De flesta män vågar helt enkelt inte ta detta sista steg av rädsla.

När den rädslan uppenbarar sig är det oftast ett tecken på att du borde agera! De flesta män känner så inför rädslan att förlora henne. – Allt går så bra just nu, tänk om jag pajar det genom att framstå som framfusig eller fräck! Alternativ är rädslan att få ett nej. – tänk om hon säger nej vad ska hon tycka om mig då.

Dessa två rädslan bottnar oftast i sitt eget ego att var känslomässigt involverad vid själva resultatet. Dvs om hon säger nej eller duckar kyssen så kommer jag stå i en dålig dager.

Det är en enorm skillnad att vara resultat orienterad vs känslomässigt involverad till resultatet. Ibland så väntar killen på de rätta signalen vilket är i en killes fantasi att tjejen hoppar på han. Vilket naturligtvis aldrig händer.

Den absolut bästa signalen är att hon står kvar. Om du går för kyssen och hon står kvar så är det i sig ett enorm tecken på intresse. Det enda hon förmedlar genom att stanna är “inte än” Ju mer du försöker desto fler gånger kommer du att lyckas.

Ha mentaliteten att “Every rejection is another brick in my palace”
Ett annat mindset är att absolut inte bry dig vad andra tycker. Du gör detta för din egen skull och inte för vad andra ska tycka! Vill du bli bra på detta så bör du bli vän med denna tankegång.

Sanningen är att hon förväntar sig att du ska ta initiativet.Hon vill att du ska ta de sista steget. Du kommer falla i hennes ögon om du inte gör det, alt att hon börja få tycke om dig som en bra “vän”

Idag är det fredag mina vänner led interaktionen and go for it och strunta fullständigt i vad alla andra tycker.

Ha en skön helg.

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);