Okej, då min förra del skapade förvirrning hos en person bestämmer jag mig för att klargöra mitt syfte här:

Du har en identitet. Det finns väldigt många saker OM dig som DU borde se till att kvinnor får reda på. Denna bloggpost och del av denna artikelserie handlar ENBART om hur du kan inreda ditt hem för att koppla din identitet till något verkligt och även förstärka bilden av den.

Så först och främst.

Vem är du? Vad är dinna hobbys? Vad brinner du för här i livet?

Svara på dessa frågor. Fortsätt senare med

Vilka föremål har du hemma som är ett resultat av detta eller ett verktyg för detta. T.ex. Är du skejtare så ta fram din skateboard, har du pokaler från utövad aktivitet så ta fram dem etc.

Okej, vad är det vi vill göra?

Saker som på något sätt visar vad vi har åstadkommit vill vi INTE skylta med, men vi vill ändå visa upp dem. Så pokaler, coola foton på resor vi har vart i etc. vill vi hänga av i rummets ”baksida” som rent allmänt kan tänkas vara väggen mitt emot TVn. Syftet är att visa upp vad vi åstadkommit med utan att visa att vi försöker hårt med att ALLA ska se det.

Saker som visar vad vi håller på med och allmänt är coola är skateboards, cyklar, gitarrer etc. Dessa kan tas fram utefter vad de utgör för syfte. Superman och Sanji har sina ascoola cyklar bredvid sängen där de får plats. Superman har även sin andra, mer sportiga, cykel upphängd i väggen. Jag har mina tre gittarer upphängda och ställda i ett hörn som är min ”gitarrhörna”. Jag tycker om att skriva och att läsa, därav har jag en bokhylla som just nu tyvärr är ordnat på ett slarvigt sätt, men där jag har min tjocka Härskarringstrilogin-bok har jag gjort plats för små figurer från filmerna som jag och Cantina har målat tillsammans.

Så ställ fram dessa saker och låt det vara snyggt och att de inte står i vägen.

Sist vill jag nämna hur man ”strategiskt” kan inreda dessa. Jag har ju mitt rum och får jag kvinnligt sällskap är det en självklarhet att vi går in i mitt rum. Har du en lägenhet med vardagsrum och ett sovrum så vill du inte gå in i sovrummet direkt och du behöver inte ha föremål placerade i sovrummet för att ”lura in en tjej” till ditt sovrum. Dock kan det hjälpa till vid de tillfällen du är med en tjej som har svårigheter med att ta beslut om att ha sex, utan vill att det ”bara ska hända”.

Superman och Sanji har ju sina ascoola cyklar i sovrummen. Jag skulle ha haft min gitarr i sovrummet. Basen skulle jag ha haft i vardagsrummet för att väcka intresset om min gitarr.

Det grymma med att ha saker som säger saker om er identitet är att ni kan prata om er identitet och nämna föremålen för att förenkla att ni senare drar hem till dig. Och även omvänt, när ni är hemma kan du prata om föremålen för att förmedla din identitet.

Så ta fram era saker och se er omkring i hemmet hur ni kan lägga upp det.

Mvh

- Alexander