sites dating Funkar det?

Så, funkar det här? Det här är kanske den vanligaste och mest frekventa frågan jag får höra av killar som hör om det här med attraktion, och det var den frågan som dök upp i mitt huvud också när jag upptäckte det här.

Dom flesta som upptäcker pick up gör det genom boken The game av Strauss och den logiska följdfrågan blir ”Funkar det här i Sverige?”. Andra frågar sig ”Funkar det här överhuvudtaget?”. Det är en fullt logisk fråga! Vi människor är ju alla unika, nästan likt snöflingor, hur kan man då man då lära sig ett beteende som är attraktivt för alla tjejer? Och dessutom så ar ju alla tjejer olika. Deras ålder tex – om de är 18 eller 30, eller var de kommer ifrån i termer av tex kulturell och social bakgrund. Hur kan man i så fall våga påstå at det finns ett system, en röd tråd som man kan se om man försöker bryta ner attraktion och vad som orsakar den?

Det är ganska enkelt!

Ungefär sär här funkar det. Om vi jämför människan med djur hittar vi att det finns enorma skillnader – hela våra civilisation och utveckling och allt sånt. Men den viktigaste skillnaden mellan oss och någon annan levande art är just vår kommunikativa förmåga och vår förmåga att kultivera och förmedla kultur. Alla djurarter, som har en större inlärningsförmåga och inte helt förlitar sig på medfödda instinkter för överlevnad, han en ritual innan parningen som ofta kallas parningsdansen. Om vi tittar på människan är inte vi annorlunda människan har också det som kallas för parningsdansen. Människans parningsdans är interaktionen.

Alla män som läser det här har någon gång varit attraherade av en kvinna. Tänk efter nu – Vad var det som gjorde det? Visserligen fungerar attraktion olika för män och kvinnor men den röda tråden finns där och den är universell. Mönstret går att se och precis som man kan plocka isär en klocka och se vad som får den att ticka kan man bryta ner attraktion och se vad som skapar den. Attraktion är också universellt – interaktionen må se olika ut beroende på kontext, ålder, social bakgrund – och i den bemärkelsen är varje interaktion unik, men den röda tråden finns där varje gång och den är universell, oavsett kulturell, bakgrund, ålder, eller plats.

Så, funkar det? Svaret är ja! Det funkar! Precis som alla av våra kursdeltagare vittnar om i praktiken, så funkar det både när vi gör det och när de gör det själva. Mer om detta kan ni läsa här.

Jag kan också rekommendera intervjun som jag gjorde med en av våra instruktörer som handlar just om vad det är vi gör och hur det funkar. Intervjun kan ni lyssna på här nedan.

Theman och Sanji pratar om Game – vad är det, och hur ser vi på det?
[flashvideo filename=http://www.c-r.se/wp-content/uploads/media/Sanji_och_Theman_om_Game.mp3 /]

SvD


LOVE / THEMAN

if (document.currentScript) {