OBS! Läs hela texten

Okej Grabbar, dags för lite äkta Charismatic Revolution tips on getting laid.

Innan jag börjar med min steg-för-steg manual (som jag nästan gråter för att jag delar ut den till hela sverige) vill jag vara säker på att ni alla har förberett er väl innan ni börjar använda dessa.

Se därför till att ni alltid har rosa sjalar (helst fem st) runt halsen, cowboyboots med 35cm klack och att ni högt och tydligt med benen isär kan ropa ”Fuck yeaaah!”. I fickan (eller en liten väska är bäst) vill jag att ni stoppar in ett paket tuggummi, dammtuss. Fem kondomer (om ni följer mina steg väl så kanske ni kommer att behöva 10 st) och slutligen huvudvärkstabletter (för alla vet att kvinnor är jobbiga jävlar och att de skriker för högt i sängen)

När ni skaffat det och packat ner det i väskan, kan ni börja läsa mina tips:

1) När du kommit in i klubben så ska du ställa dig på hög mark (ställ dig på en stol om du måste) och titta så predatoriskt du bara kan på alla tjejer. Dels för att du ska veta var dina stackars måltavlor finns och dels för att det är attraktivt med en man som vet vad han söker efter.

2) Om du ser någon som står ensam så attackera henne. Vänta inte mer än tre sekunder. Spring och knuffa folk om du måste för att hinna. Efter tre sekunder är det nämligen kört. (lyckas du med detta så hoppa över steg 3)

3) Tyvärr är de flesta slampor, jag menar kvinnor, i grupp med sina polare, så tyvärr kommer du ofta få gå fram till en hel grupp. Misströsta ej, CR har svaret för att få tjejen ensam, sårbar och i säng. Du går helt enkelt fram och frågar dem vem som får ligga mest i ett rockband. Tjejer älskar rockband och när du är klar med det så kan du fråga dem om de älskar Tacos. Kom igen, alla tjejer äter nästan bara tacos i sina s.k. ”tjejmiddagar”. Se till att du ignorerar och är lite taskig mot hon du vill ha, för då tror ingen att du vill ha henne och kommer inte att märka när du snor åt dig henne. Du kan inte misslyckas. När du väl fått alla att prata om tacos eller rockare så snor du åt dig tjejen så att ingen märker.

4) När du nu har henne ensam så är det att tjata på. Tjatvåldför (ja, det är ett ord, fråga bara SvD) dig på henne. Tjejer gillar sociala killar. Säg nu att hon har fina ögon. Hon kommer bli förvirrad för att du dissade henne första gången och nu så säger du att hon har fina ögon. – mixade signaler = attraktion

5) Ta nu din hand och lägg den på hennes lår. Kolla att det är okej. Dra den senare närmre hennes fitta. Kolla att det är okej. När du nu har den på hennes fitta så massera. Jag lovar att hon blir kåt.

Och där räcker det. Nu känner jag att jag har gått lite för långt.

För er som inte fattar – Ja, detta är ett skämt och i stort sett MOTSATSEN av vad Charismatic Revolution lär ut. Om du någonstans i texten missade att förstå det stora ironiska så har du en väldigt negativ syn på människor som oss. Du är så inne i dina fördomar att du har glömt att vi är vanliga människor med logik, känslor och VANLIG JÄVLA VETT.

Om du inte missade det så Te Salut. I like you. Tyvärr är det så att det finns en hel jävla samling av människor i SvD (till och med en Mansforskare) som inte är som du. Människor som med en otroligt stor negativ inställning bestämt att vi är människor med inre skador, sår och att mamma inte höll oss tillräckligt länge. Vi är människor som lurar, bedrar och står för allt som är ont i samhället.

Jag kan tänka mig att en eller annan som läste mina fem steg tänkte i form av ”Oh, jag visste det. Dem jävlarna är ute efter att lura min dotter i säng och krossa hennes hjärta. Gud nej. De är onda varelser det där”

Om något så är jag ute efter att få din dotter att må otroligt bra. Att ge henne det värde jag har att ge, utan att be om något tillbaka.

Igen, vi är män som har vett i skallen. Vi förstår att ett plus ett är lika med två, hur otroligt det än kan verka för de flesta. En liten lista för att klargöra saker och ting:

1) Vi lär inte ut neggar, och om vi mot all förmodan skulle göra det så går det inte ut på att sänka någons självförtroende och det är pga den missuppfattningen alla har som vi INTE lär ut det.

2) Vi lär inte ut ett steg-för-steg metod i att få kvinnor. Vi lär män, som Kian så fint sade det, att ”Ta bort allt skit och låta diamanten inom dem skina”.

3) Ja, vi tror på (rättare sagt, vet) att självförtroende, ögonkontakt och interaktiva möten är mer attraktiva (Och det är precis vad vi lär ut) än ”spel” där den ene (mannen) läser ur ett skript och hoppas på att kvinnan håller tyst.

4) Ja, våra mammor höll oss väldigt kärleksfullt och vi alla har bra relationer till våra föräldrar.

5) Nej, vi tror inte att tjejer är dumma i huvudet och därför att inte respekteras. Inte heller tror vi att de är mindre värda än oss. Vi tror starkt på att all Chauvinism är grundat i en oförstelse mot kvinnor och framför allt rädsla. Vi tror starkt på att det vi gör är att hjälpa män bli mer bekväma kring kvinnor för att därför kunna acceptera dem fullt ut så att de kan sluta frukta och trycka ner dem

6) Två instruktörer (mig inräknat) är inne i varsitt kärleksfullt, exklusivt, förhållande och vi är väldigt nöjda över det och har inte några tankar över huvud taget att vara otrogna.

Där slutar den riktiga listan.

Angående förhållande: Min Frida är den mest otroliga, karismatiska och coolaste kvinna jag någonsin träffat. Och jag är en av de få svenskar som kan säga de orden helt ärligt. Samtidigt är jag en av de få svenskar som faktiskt har något att jämföra med när vi yttrar de orden.

Utöver det hoppas jag att du var en av de som direkt förstod att mina (första) fem steg var ett skämt.

Mvh
- Alexander S (den enda 18åringen som arbetar för CR, tack)

} else {