China%20Holding%20Hands Lära Känna varandra fasen, del 1

Revolution! Jag står högt över ett berg med för mycket skägg och en ”militärkeps” och talar till folket: Låt oss revolutionera och ta död på termen ”lära känna varandra” fasen!

En sak som är sant om oss killar och alla tjejer är att vi ALDRIG kommer vara ”oss själva” med en av motsatt kön förrän vi har haft sex några gånger. Det är teoretiskt omöjligt. Det betyder inte att vi spelar någon vi inte är. Det betyder bara att vi inte petar oss i näsan, knäpper upp byxan så fort vi satt oss och rapar/fiser etc. förrän långt in i ett förhållande, om man någonsin äns kommer gå så långt. Det betyder även att det finns många andra saker vi ”döljer” för den andra personen.

En viktig del i att vara attraktiv är att famna om alla sina sidor och ta bort dem som man SJÄLV inte vill ha och kunna vara stolt över alla andra sidor hos sig, även de dåliga. Och kanske är det bara jag som har lite begränsade trosystem men det är svårt att man kommer till en nivå där man verkligen gladligen visar upp ALLA(!!!) sidor hos sig själv för vem som helst. Och även om du lyckas och visar upp alla dina sidor på ett snyggt sätt etc, så kan jag lova att tjejen du är med INTE kommer att göra det. Det är så vi är som människor.

Så man lär egentligen inte ”känna varandra” förrän efter sex. Innan dess spenderas ju all tid på att försöka imponera på varandra. (även om en attraktiv mans sätt att imponera är genom att inte försöka). Så vad är det som händer egentligen?

Jag vill i denna del av en serie dela med mig av mentala inställningar. Så låt oss börja.

En sak många killar jämt säger till varandra ”Fan, kan inte brudar vara som oss? Tänk hur grymt det skulle vara, man skulle fan knulla skit lätt”. Första gången jag hamna i den diskussionen var när jag gick i 3an i grundskolan och den dyker upp fortfarande och min gissning är att den finns även bland fullvuxna män i 40 års åldern. Rättare sagt, hos alla som inte kan svaret.

Svaret som män oftast ”kommer fram till” är att Kvinnor inte är sexuella varelser och helt förödande tankar som att ”Kvinnor ger sex för kärlek och män ger kärlek för sex” vilket är ABSURT! Och jag säger det inte för att leka politiskt korrekt. Jag säger det för att det dödar ens förmåga att attrahera kvinnor. Det är en trossystem som tillåter dig att ha sex med en kvinna bara efter att du gjort SÅ MYCKET att hon blivit kär i dig och om du mot förmodan skulle få henne i säng ”tidigare” så skulle du bli så förvirrad om vad som hände att du tror att hon måste vara billig/slampig/lösaktig/etc.

Problemet är att om du tror på det så kommer du förmedla det. Kvinnor är grymma som fan på att snappa upp mäns trossystem och så länge ditt är att ”hon kan inte ha sex med dig förrän hon blivit kär annars är hon en slampa” så är det precis vad hon kommer att vänta på. Hon kommer inte vara bekväm(!) i att ha sex med dig förrän du gjort tillräckligt mycket för att hon ska kunna vara kär i dig.

Så vad en tjej gör under denna ”fas” är att hon snappar upp dina värderingar om sex och förhållanden och försöker leva upp till dessa. Kvinnor är underbara varelser för de är sådana att när de är attraherade av någon så vill de vara perfekt för den.

Så en viktig del i att få kvinnor att vilja ha sex med dig är att gå in i ditt inre och kolla upp vilka värderingar du har om sex. Min bror kom till mig häromdan och pratade om en tjej som gått i min klass som han hade sett ute i nattlivet kvällen innan. ”Hon är en sådan som ger, va?”. Och mitt svar på fullaste allvar var ”finns det de tjejer som inte ger?”. För i min värld gäller tron att ”alla kvinnor är sexuella varelser som älskar sex och det är INGENTING fel på det över huvud taget”. Jag kan däremot lova att jag skulle svara ”Ja, mannen. Hon ger som fan” eller någonting om jag aldrig för två år sedan hade börjat resan med att rensa mitt inre från alla bullshit värderingar som vi snappat upp under uppväxten och alltid undrat om varför kvinnor inte tycker om sex.

Andra saker är att man måste övertyga en tjej om att man är en ”bra kille” för att de ska tycka om en. Vilket också är falskt. Den ”typen av kille” som du är, bestämmer den sortens tjejer som du får. Och den sortens kille du är för henne är den du utger dig för att vara. Så om du utger dig för att vara, mestadels genom att betee dig som, ”pojkvänsmaterial” så är det precis vad kvinnor kommer att vilja ha från dig. Problemet blir att om du egentligen inte vill ha henne i ett förhållande så blir hon till slut sårad.

Vi kan ändra på detta genom att förstå att kvinnor vill ha sex lika mycket som oss. De har inga obligatoriska krav på sig själva att alla män de har sex med ska de ha ett förhållande med som förhoppningsvist kommer att leda till vigsel och små söta barn. UNFUCK THAT! Du måste ta MEDVETEN kraft till att ändra dessa OMEDVETNA trosystem. Sättet att göra det på är att prata med dig själv om det och kolla runt i världen, försök hitta bevis för det du vill tro på.

När vi väl börjat förstå detta måste vi lära oss bestämma vilket liv vi vill leva.

Vill vi ha Charlie Parker från 2 1/2 men livet där kvinnor bara springer in och ut ur vår dörr eller vill vi ha ett förhållande eller någonting däremellan?

Min personliga filosofi var att alla människor som jag vill ha i mitt liv tänker jag kämpa för att de ska finnas i mitt liv så länge jag kände för det.

Det innebär att de vänner jag ville ha kämpade jag för att få, de kvinnor jag ville ha kämpade jag för att få och när jag väl träffade en kvinna jag verkligen ville ha i mitt liv så starkt att jag inte ville ha några andra så gick jag ner på knä och friade. Det är för mig, ultimat frihet.

Så vad vi har gått igenom är grundliga värderingar och tankar om sex och relationer. Vi har gått igenom vikten av att man personligen vet vad man vill ha. Det sista jag vill gå igenom är en liten tumregel som jag går efter och det är:

Jag kommer alltid att presentera det förhållande som jag är minst villig att ha. Dvs. även om jag tror att det är en tjej som jag skulle kunna vara tillsammans med så kommer jag utgå från att vi bara kommer att ha sex en enda gång. Anledningen till detta är för att jag vill inte ge henne några förhoppningar som jag senare inte kan uppfylla, och tror jag starkt på att om jag bara låter bli att bränna broar (och vi kommer gå igenom allt sådant här i detalj) så kan jag bygga upp ett, från början, ”one night stand” till ett förhållande.

Det var allt för idag, till nästa gång tänker jag skriva om praktiskt att komma till denna ”fas” och när man vet att man är där.

Mvh

– Alexander

}