sergej  victor och  625265w1 300x176 Seminarium den 7:e Juni

7 juni 2008, Stockholm, 11.00 – 20.00

Den 7:e juni är det dags igen! samtliga av Charismatic Revolutions instruktörer går ihop för att under en dag dela med sig av sina bästa hemligheter om mindsets och beteenden som attraherar kvinnor och återigen sätta ihop det seminarium som gjorde succé i april. Vi kommer att gå in på djupet inom koncept som glow och alfabeteende, samt ge dig svar på frågan: “Vad ska jag prata om?”.

Det finns bara ett sätt att få kvinnan du drömmer om – du måste bli mannen hon drömmer om! Genom att tillämpa de attraktiva beteenden vi lär dig kommer du direkt att märka hur din dragningskraft för kvinnor i din närhet ökar. Tänk dig att kunna attrahera kvinnor och dra in dem i DIN verklighet! Det här seminariet är fokuserat på hur Du ska gå till väga på ett praktiskt plan för att bli en mer naturligt attraktiv och solid man, utan att för den skull förställa dig eller spela någon du inte är.

För endast 950 kronor får du en hel dags intensiv seminarieträning av våra instruktörer, som dyker djupare in i ämnena än du någonsin hört eller sett tidigare.

}