Kort sammanfattning av vad vi hittills har lärt oss:

Det finns inget som heter ”lära känna varandra” fasen för man kommer aldrig att riktigt lära känna varandra förrän man har haft sex några gånger och är bekväma med varandra. För att en tjej ska ha sex med dig så behöver hon vara attraherad av dig och även bekväm med det. För att hon ska vara bekväm med det så krävs att hon är övertygad (inte övertalad!!!) att hon kan ha sex med dig utan att få några dåliga konsekvenser (som att du ändrar din bild av henne, hon får rykten och massa annat) och när den fysiska beröringen är eskalerad och logistiken är skött. Vi har lärt oss om att sättet att övertyga henne om att ha sex med oss tidigt i ett förhållande inte kommer medföra dåliga konsekvenser är genom att ändra våra egna värderingar och trosystem om sex, dvs. hantera våra Hora/Madonna komplex. Anledningen till varför vi måste göra det är för att vi kom fram till att ”tjejer är experter på att snappa upp killars värderingar och när de verkligen är attraherade av någon kommer de att göra allt de kan för att vara perfekt för den personen”.

Det där sammanfattar ungefär det jag fann vara viktigast i den första delen.

Nu till del två och som lovat ska jag täcka hur man praktiskt tar sig till denna namnlösa fas (tar gärna emot förslag för vad ni vill kalla det) och även hur man vet att man är där.

Jag tänker börja baklänges. Jag tror att om man vill ta reda på hur man tar sig någonstans så måste man veta vart man ska och hur det ser ut innan man beger sig ut på äventyr. (vilken fin liten metafor man jag fick in). Så vad är denna fas och hur vet vi att vi är ”där”.

För att på riktigt skapa en bild av vad det är så behöver vi slopa tanken om faser över huvud taget. Alla faser man någonsin kan befinna sig i med en person av motsatt kön är ingenting annat än olika slags humör. Och då pratar jag inte om basala känslohumör som skratt, glädje, tårar och sorg. Utan på humör att dansa med sina polare, på humör att retas och flirta med en kille, på humöret att vara attraherad, på humöret att ”lära känna någon” etc.

Interaktioner går alltid bra när bägge parter är på samma slags humör och det finns ungefär ett flöde på vilka humör två människor generellt ska gå igenom och bygga på i ordningsföljd för att det ska leda till sexuellt umgänge och mannen är den som generellt måste och därför borde leda interaktionen mellan dessa.

Ett sätt kan vara att rent utav säga det, ”jag är på humör att sätta mig ner och få reda på lite mer om vem du är” och senare göra det, och för att det ska fungera så krävs det att ni innan gått igenom och fortfarande är på humöret att flirta och känna er attraherade av varandra.

Så hur vet vi när vi är i denna fas? Helt enkelt när vi fått en tjej på humöret att sätta sig ner och prata intimt med oss. Hur vet vi att hon är på det humöret? När hon lyssnar med intresse och fascination, ställer frågor, berättar saker själv, etc. Hur vet vi när hon INTE är på det humöret? När hennes uppmärksamhet hela tiden flyger bort mot annat eller när hon retas/flirtar väldigt mycket.

Hur tar vi oss då dit? Eller rättare sagt, nu när vi lärt oss, hur för vi henne till det humöret?

Först och främst måste vi få henne attraherad av oss. CRs sätt att göra detta är genom att utveckla sig själv till en awesome människa och sen är det bara att vara awesome i stort sett (och jag skulle nog säga 50% av hela bloggen är enbart ägnat åt detta). Om inte du är intressant som person (idealt för att du är rakt igenom awesome, men låt listan även innehålla historier hämtade från nätet, bartrolleri eller va fan som helst som jag inte ideelt skulle rekommendera) så kommer hennes (och hennes grupp) uppmärksamhet att flukta för uppmärksamhet söker sig till det som är intressant. Om du ändå lyckas få henne att sitta ner och prata med dig så brukar det vara för att hennes vänner är med några killar och hon vill inte vara ensam, av ren snällhet eller tusen andra orsaker – själva fysiska sittandet och prata är inte det vi vill, det är humöret och viljan vi är ute efter.

Om du löst det, dvs tjejer finner dig attraktiv, så är din nästa ”uppgift” övertygan om att DU är på det humöret. Många tjejer som finner en kille attraktiv kommer inte direkt tro att han finner henne väldigt attraktiv förrän han visat intresse. Detta är vad jag älskar att kalla för kvalificering. Det går helt enkelt ut på att man visar intresse, visar att tjejen har kvaliteter som du tycker om och därför är >kvalificerad. Om du inte känner till kvaliteter som du finner attraktiva (utöver utseendet) så får du antingen ta reda på dem genom att fråga henne om vad som gör henne speciell etc. Om hennes utseende är allt du bryr dig om så får du gå på det och räkna med att er interaktion kommer bli väldigt sexuell och ytlig (inget fel på det om det är vad man söker efter).

OBS! Kvalificering är en stor och viktig sak att kunna för många killar är alldelles usla på att visa sitt intresse och gör det antingen för dåligt eller för sliskigt. Mer utrymme än vad jag har gett det här kan jag inte få in på denna artikelserie så sök gärna mer information om det ifall du känner att det är något du är dålig på.

Så när du är attraherad av henne och visat ditt intresse så kan väldigt enkelt få henne att förstå att du vill sätta dig ner och prata med henne utan några problem. Om en tjej fortsätter att retas lekfullt med samma intensitet som innan så betyder det att hon inte förstått att du faktiskt finner henne intressant och helt genuint vill veta vem hon är, vilket betyder att du inte visat det tillräckligt väl. Vad man kan göra åt det är helt enkelt säga något i form av ”Vet du vad, vi kan sluta sparras. Det är rondpaus nu och jag vill dra ut på den för att se vem jag möter så ta ner garden, jag lovar att inte tjuvboxas”. M.a.o. Vad du vill kommunicera är ”Ja, jag vet att du är grym och cool, det är därför jag vill sitta här nu och prata med dig. Du har övertygad mig”.

Ett litet obs! om ni redan ikväll ska ut och försöka dra nytta av dessa saker: Man slutar inte retas helt och hållet för att skifta till mundana och tråkiga samtal. Att retas är att hålla saker och ting lekfullt. Detta kommer täckas mer i de kommande delarna men en liten tumregel jag brukar ha i huvudet om skillnaden på retas under attraktion och under denna fas är ”När man är i attraktion så retas man med underförståelsen att ‘jag är bäst’ och tjejen kontrar likadant med att ‘hon är bäst’. I ”lära känna varandra” fasen retas man med underförståelsen att ‘vi är bäst’. ”

Nu till det rent fysiska: Hur kommer man till ”lära känna varandra”/”namnlösa” fasen rent fysiskt?

Likadant som innan börjar vi med vår destination, dvs hur det ser ut rent fysiskt: Vi viill sitta 1on1 med tjejen för att det skapar en mycket mer intimare känsla och vi vill ha intim kroppslig kontakt, dvs. sitta nära varandra, hålla varandra i handen, på låren etc.

Som innan behöver vi alltid attraktion. Tjejer slösar flera timmar på att sminka sig och fixa upp sig om dagen. Det minsta vi som killar kan göra är att ägna flera år åt att utveckla oss själva till män som är rent utav sagt, awesome! (bara lite skämtsamt, men jag vill verkligen få fram min åsikt av att attraktion är som bäst när den är äkta)

Utöver det behöver vi helt enkelt se till att en tjejs kompis(/ar) är bekväma med att vi går iväg med henne. Är du cool, rolig och hon finner dig intressant så kommer det inte vara några problem över huvud taget. Är hon däremot med en enda kompis så kommer denne att vara ensam och du kommer att ha svårt för att vara ensam. Här delar sig åsikterna till TUSEN om vad som är bäst att göra och enligt mig är det helt ärligt att göra det bästa av situationen. Har du en polare så introducera tjejens kompis till honom och be honom ställa upp för dig. Om inte det går av vilken anledning som helst eller om du bara vill kunna fler lösningar på dessa problem så kallas detta koncept för ”isolation” och du kan söka upp det i denna blogg eller på forumet.

Den fysiska beröringen tänker jag inte heller gå jättemycket in på då det är väldigt täckt över hela bloggen och forumet. Vad ni kan tänka på är att er beröring ska vara sexuell och romantisk. Att eskalera beröring är inte att öka kvantiteten av det, (ett vanligt fenomen på bootcamps är att när vi viskar eskalera fysiskt till eleverna så börjar de high fivea tjejerna var andra sekund istället för var tionde som innan, vilket inte är rätt och vi får korrigera det) utan att man ökar intensiteten eller rättare sagt intimiteten av det. Att lära sig hur mycket man ska öka och hur snabbt är en erfarenhet och konst och det finns ungefärliga förklaringar på det skrivet överallt på sidan men bästa sättet att lära sig är genom att gå över gränsen och lära sig icon smile Lära känna varandra fasen, Del Två .

Och därmed avslutar jag del två av ”lära känna varandra” fasen. Till nästa gång kommer jag skriva om vad som sker under denna fas och hur vi kan hålla det intressant och hela tiden föra det framåt.

Var väldigt snälla och kom med förslag till vilket namn vi ska döpa det till och om ni har andra frågor eller kommentarer så skriv gärna ner det med. Vi ses till nästa gång.

Mvh

– Alexander

d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);