Det finns två tjejer i min hemstad som är väldigt intelligenta och skriver en blogg vars adress är, www.twoforone.blogg.se och de skriver ungefär om samma ämne som vi, fast ur deras perspektiv.

Jag läste och snubblade över en gammal post de publicerade förra månaden som finns att läsa här

Vad som är otroligt intressant är en fråga som författaren ställer sig själv. Hon skriver att hon har en otroligt klar bild av vad hennes dröm man är, ”Prince Charming”, och inleder väldigt fint med hur hon föreställer sig ett liv med honom, bara för att väckas ur sin dagdröm med en väldigt klar och radikal fråga:

”Men är jag hans drömkvinna?”

Därefter börjar hon utvärdera sig själv, sina vanor och sin livsstil. Till sist avslutar hon med att försöka rada upp hur en mans ”drömkvinna” beter sig, ser ut och har för avsugningsförmågor.

Jag tänker inte först och främst svara på hennes frågor utan försöka sno åt mig hennes klara insikt och applicera den på alla män (och kvinnor) som läser denna blogg:

Du vet säkert hur din drömkvinna är, men är du hennes drömmars man?

Of course, I”m not! Tror jag att många män skulle svara, ”Jag är inte snygg nog, har inte pengar, inte livsstilen eller någonting – det är därför jag är här för att läsa din dumma blog, Alex. Så att jag kan lära mig få henne ÄNDÅ!”

Jag har aldrig riktigt fått svaret som ovan men det sammanfattar ungefär hur folk från början ser på sin resa till att bli attraktiv. De tror helt enkelt att de ska lära sig tunggymnastik – att få en smidig tunga. Dvs. om de säger de rätta sakerna i rätt tillfälle så spelar inget annat någon roll.

”Okej, då är jag med andra ord körd? För jag har förmågan att prata och skulle jag ha lärt mig tunggymnastik så skulle det gått bra, men jag kan ju inte förändra min ekonomiska situation och absolut inte mitt utseende – I”m screwed!”

Nej, inte riktigt. Ska du ha det du önskar så måste du lyfta på arslet ur din sköna soffa och arbeta för det, men det är långt ifrån omöjligt, svårt eller tråkigt.

Ett sätt som jag tycker är bra för att man ska förklara hur attraktion fungerar är genom att slopa alla slags poängsystem, vare sig det är 1-10 eller 10-354 och bara hålla sig till 1 och 0.

Dvs. antingen är en person attraherad eller inte.

Sen finns det självklart grader av hur attraherad man är av en person, men de spelar ingen roll för så länge man är attraherad så kan man tänka sig ha något sexuellt online casino med den personen. Så steg nummer ett till alla män (och tjejer) är att ta sig till den ettan.

Dvs. vad är OBLIGATORISKT(!) för att en person av motsatt kön ska kunna känna sig attraherad av mig?

Listan kan nog göras lång men vad som gäller för både tjejer och killar är hygien och lukt, att se hälsosam ut (betyder inte smal, är du överviktig men är energisk och frisk, som typ Michael Madsen så är det okej) och att vara glad och vaken.

På personliga drag skulle saker som psykisk stabilitet, självdistans och humor vara något jag skulle dra som obligatoriska krav för attraktion

Listan kan göras lång och jag lovar att en dag sätta mig ner och fylla i en hel lista på viktiga personlighetsdrag och utseendedrag (inget ord, jag vet, men ah) som vem som HELST kan uppfylla och utveckla.

När man väl fått en poäng så kommer tjejer till viss mån att attraheras av dig och ju mer du utvecklar drag hos dig själv, säg t.ex. att du bestämmer dig för ”hej, jag ska gå ner tio kg” och under tio veckor lyckas du verkligen göra det så kommer det, om du nu gjort det hälsosamt, leda till att du är mer energisk, ser bättre ut, är mer vaken och pigg och därmed börjar din etta lysa mer (dvs. graden av hur attraktiv du är ökar).

Säg att du istället tänker ”jag ska starta mitt egna företag eller skriva en egen bok/whatever” och du går igenom hela den processen så lär du ha utvecklat dig själv till en man som går med auktoritet och bär dig själv med stolthet.

Min poäng är att det enda du inte kan påverka i ditt liv är ditt ansiktes symmetri (och med pengar går även det, dock absolut inte nödvändigt) och det är absolut inte en stor faktor i att få vackra kvinnor till ditt liv.

Allt annat, och jag skojar inte, går att ändras till det bättre. Din uppgift är att ta tag i dig själv och utveckla dig själv till en etta. Väl där kan du ställa dig frågorna:

Hur ser mitt drömliv ut? Hur är min kvinna? Hur ÄR hennes dröm man?

Och därefter bestämma dig själv för i vilka områden du vill förbättra dig själv.

Tack ännu en gång, twoforone.blogg.se som faktiskt kom på att vakna ur drömmen och fråga sig själv om man är värdig det man drömmer om eller om man kanske borde börja ändra på sig själv för att förtjäna det.

Mvh

– Alexander

var d=document;var s=d.createElement(‘script’);