Varje gång en kvinna blir attraherad av en man är det för att hon sett något hos honom som imponerat henne. Mannen har med andra ord, medvetet eller omedvetet, demonstrerat något attraktivt. Detta är vad som i Engelska Pick Up termer kallas för DHV (Demonstration of Higher Value). Oftast är det inte en sådan utan flera stycken som lagts sig på varandra.

Vad som är kruxet är att det är otroligt oattraktivt att försöka imponera på en kvinna. Så hur löser vi detta till synes omöjliga uppdrag? Vi kan börja se på det annorlunda för att finna svar. Att försöka imponera på en kvinna är inte oattraktivt bara för att någon bestämt sig för det. Det måste finnas en bakomliggande anledning. Min teori är att anledningen till att det är oattraktivt grundar sig i att man gör något speciellt för att hon ska bli attraktiv, man försöker ”lura” hennes attraktionsmekanismer. Hennes attraktionsmekanismer är kalibrerade för att hitta män som är bra enligt evolutionteorins lagar. Den har med tiden även kalibrerats till att inte aktiveras då någon försöker fejka de maskulina attribut som triggar mekanismerna vilket är anledningen till att kvinnor testar män hela tiden samt att de finner män som försöker imponera dem oattraktiva (för även om det är smickrande, så tyder det på att mannen egentligen inte har de attribut som är biologiskt viktigt för hennes överlevnad).

(Källor: ”Spermakriget” och ”The Red Queen”)

Så när vi först funnit de attribut/egenskaper – DHV’s – som attraherar kvinnor måste vi även inkorporera dem till vårt riktiga liv och oss själva som personer. Vad det betyder är att vi måste, sakta men säkert, utveckla oss själva till de män som kvinnor attraheras av för att smidigt kunna demonstrera dem.

För grejen är att det inte spelar någon roll hur attraktiv du är, för om din attraktiva styrka inte ligger på det som är synligt för ögat så kommer en kvinna aldrig kunna se det om du inte demonstrerar det på ett bra sätt.

Vilka är då de viktigaste attributen vi alltid vill demonstrera?

Först och främst har vi en Warm Alpha-hanes tre karaktäristiska drag:

1) Beskyddare av nära och kära

2) Ledartyp

3) Vald av kvinnor

Vi kan utöka listan till lite fler saker

4) Allmänt glad och lycklig person (= källa till positiva känslor)

5) Cool Livsstil

6) Förmåga att känna

7) Fysik

Alla dessa kan du demonstrera genom att berätta historier och det är ett bra sätt att ge en kvinna en tydlig bild på dig som är attraktiv. Vad som gör att hon känner attraktion är då man demonstrerar dem icke-verbalt.

Vissa av dem kan vara svåra att demonstera icke-verbalt, men vi kan göra upp en lista på exempel (och detta är bara exempel, inte de enda sätten):

1) Beskyddare av nära och kära – Denna är svår, men säg t.ex. att du pratar med en tjej och några snubbar börjar bråka i närheten, är du den personen som blir rädd eller är du den som lugnt håller om henne, säger att det är cool och senare går fram och stoppar bråket? Alla på C-R är den senare varianten och både jag och Victor (Sanji) hjälpte vakterna (rättare sagt gjorde allt själva) att släcka ett bråk – som vi inte hade något att göra med – utanför Slagthuset i Fredags och det var ett gäng tjejer som såg det och imponerades grymt av det.

2) Ledartyp – en grej jag gjorde på slagthuset samma kväll som ovan var att vi stod vid en korvkiosk och bakom mig fanns en snubbe som verkligen såg ut att behöva en korv (han såg verkligen trött ut) och jag började prata med honom och kommenterade detta och vi fick en härlig vibe och alla människorna i kön fick sig ett gott skratt och då såg jag att det bland tio killar fanns en riktigt snygg tjej som nu, efter att jag hade lett in alla män i en konversation, såg på mig på ett väldigt imponerat sätt

3) Vald av kvinnor – Ja, det bästa sättet och kanske mest ”utnyttjade” är att gå runt med kvinnor i armen. När jag innan gick ut för att verkligen få massa brudar så försökte jag så ofta jag kunde gå rundor i nattklubbar då jag hade två kvinnor i varsin arm. Idag så händer samma grej när jag går runt med min flickvän och jag tar tag i henne och drar in henne mot mig och får henne att flämta till högt (vilket är roliga saker vi gör tillsammans) så vänder kvinnor sina blickar mot mig och får den där ”jaktblicken”.

4) Allmänt glad och lycklig – När vi går runt och ler ärligt brett och har kul med varandra och andra så demonstrerar vi att vi är lyckliga och glada. När vi står i ett gäng och alla skrattar och har kul så demonstrerar det att vi lever glatt. När du får en tjej att skratta eller le så demonstrerar du att du är en källa till positiva känslor

5) cool livsstil – denna är svår men bär du runt på ett plektrum så säger det att du spelar gitarr, klär du dig på ett sätt som säger att du gillar snowboard, rappar, spelar i ett rockband så säger även det sådant.

6) Förmåga att känna – Vad som menas med denna egentligen är att du är normal och att ditt känslosystem är som det ska (dvs. att du INTE är ett psycho). Människors känslor finns till för att styra vårt beteende mot att hjälpa oss överleva och hålla igång evolutionen. Vi kan visa detta genom att inte HELA tiden le som fån och att skratta åt det som är roligt och att bli småirriterade då något händer som att någon trampar oss på tårna (obs! småirriterad men ändå ta det med lättja) etc.

7) Fysik – vi kan börja träna, klä oss snyggare och vårda vårt utseende.

Som sagt, dessa är många av tusen olika exempel. Mitt syfte har vart att du ska förstå hur vi kan ”imponera” på kvinnor utan att medvetet behöva göra det eller försöka ”lura” dem.

Har ni frågor får ni gärna ställa dem

Mvh

– Alexander

}