Om du är man och läser detta är min fråga till dig: Hur lekfull är du på en skala mellan 1-10? Och var ärlig för det är bara du som ska höra svaret.

Klar? Good.

Anledningen till att jag frågar är för att lekfullhet är en så stor och viktig faktor i att vara en rolig person att vara omkring (och ha sex med) att jag skulle blåsa dig på din tid om ingen någonsin tog upp det i en blogg om attraktion.  Jag kommer fram till det genom att tänka på alla mina vänner som är bra med kvinnor och även mig själv och upptäcker att den största gemensamma nämnaren vi alla har är vår förmåga att vara lekfulla. Jag tänker till och med på vissa vänner som är riktiga ASSHOLES (du vet, stereotypiska ”bad boys”) som får kvinnor och även de har moments då de är ordentligt lekfulla.

Så vad innebär det att vara lekfull?

Först och främst vill jag skilja det från att vara rolig. Män tänker ofta att man ska få tjejer att skratta genom att vara rolig och de har helt rätt. Vad män dock väldigt ofta tar fel är genom att de tror att massa skämt etc. är det enda sättet att vara rolig på och det är fel. Att retas och skämta är bra sätt att få kvinnor att ha kul fast vad som saknas är den fysiska aspekten. Det blir liksom ”den här snubben är rolig”. Visst ska man få dem att skratta men vi vill inte att dem ska tycka att vi är roliga, vi vill att dem ska tycka att vi är mysiga, sexiga och roliga – gärna lite galna också.

Så om vi exempelvis är lekfullao ch tar tag i en tjej och bär upp henne på axlarna som ett ”komplement” till ett skämt som typ ”jag ska klubba ner dig och dra dig i håret till min grotta, just like in the old days” (/slumpmässig rolig kommentar) och sen släpper ner henne kramar henne och säger ”hihi, du är så mysig” så blir skämtet mer verkligt, mer intensivt och hon får en liten upplevelse av det vilket gör att du framstår som mer äventyrlig, oförutsägbar (= sexig) och lite galen, samtidigt som du är mysig och rolig – istället för att framstå som bara rolig ifall du bara hade sagt kommentaren. Sidobonus är ju också att ni får en fysisk beröring vilket gör att ni blir mer bekväma med varandra.

Så för att förstå ”lekfullhet” mer allmänt så vill jag helt enkelt att du tänker på nyckelordet ”lek”. Så om du t.ex. retas med att hon är din lilla bortskämda syster så dra in henne mot dig och dra lite i hennes kinder. Vara bara observanta hela tiden så att tjejen känner sig trygg (kasta in en mysig kram här och där) och att ni inte gör något dumt, som att rufsa till en tjejs hår när hon satt upp det och troligen spenderat en timme på det etc. Use Common Sense.

Det var allt från mig för idag, have fun

 - A 

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);