Ibland hör man folk säga att det inte finns någon ’quick-fix’, något som fundamentalt förändrar allting. Inga snabba vägar, inget som i ett trollslag förändrar dig. I viss mån har de rätt, men vi här på c-r har ändå kommit att inse att det finns en teknik. En enda sak du gör som kommer förändra allting, som gör en enorm skillnad, som förbättrar dina chanser att få till det med tjejer något oerhört.

Det är så ironiskt att det är någonting vi alla är medvetna om, har hört talas om och många av oss praktiserar det i dagsläget. Ändå är det många som inte gör det. Det är synd, för det finns oändliga fördelar. Dessutom är det så oerhört enkelt!

Är ni beredda?

Tekniken jag pratar om är vad som kallas ’öppna’, dvs man går fram och pratar med okända tjejer i syfte att pusha interaktionen så långt man kan. Andra namn är approacha eller liknande, men vad det handlar om är att prata med okända människor. Varje dag, hela tiden. Jag önskar att jag kunde ge er något avancerat som att måla lillfingret lila var tredje onsdag i månaden samtidigt som man äter massor av persilja och sjunger ”Vart du än går” med Niklas Strömstedt, men jag måste nog göra er besvikna.

Om du tar vilken kille som helst, och får honom att gå fram och prata med 50 olika människor om dagen i en månad, du ger honom inget material, inga tekniker, ingenting, så är jag ändå av den fasta övertygelsen att han kommer röna stora framgångar. Den grundläggande byggstenen i vad vi håller på med är social kompetens. Inte bara att ha den, utan även att vara medveten om den, vad de sociala reglerna dikterar, och när man kan bryta dem. Hur bygger man då denna kompetens, eller kalibrering som det också kallas? Vi har pratat om det tidigare, men kommer nog aldrig sluta tjata. Erfarenhet. Prata med många människor, prata med ännu fler.

Jag vill dock poängtera här att det finns en skillnad på hur man pratar med människor, en diffus skillnad måhända, men ändock en viktig sådan. Att bara småprata om vardagliga ting, i rädsla för att ta relationen eller situationen till nästa steg, ger inte så mycket. Det hjälper, speciellt till en början om man har stora sociala rädslor. Då kan det vara en stor insats att fråga en främling om vad klockan är. Men, åter till poängen – du måste våga! Våga ta interaktionen vidare, för annars bygger du inte den kunskap och erfarenhet som krävs. Du kommer falla platt många gånger, du kommer få nobben, men du kommer även få träffa en hel del underbara tjejer.

Sergej (Nomaggiz) berättade någon gång i vintras för mig om en ny kille i ”communityt”. Han hade inga speciella förutsättningar, var inte kanonsnygg eller jättesocial, en vanlig kille helt enkelt. Vad som skiljde honom ifrån andra var hans driv. Han var ute, mycket. Inte nog med det, han var ute och krigade, natt efter natt. Öppnade, öppnade och öppnade, krigade för att få det där numret. Till slut gick det, sen krigade han vidare för att få hångla lite, sen krigade han vidare igen för att gå hem med en tjej. Han fick nobben många gånger, men då började han prata med någon annan, och fortsatte kriga. Han kastade sig ut för stupet, landade rätt på huvudet, men sprang direkt upp till toppen på berget igen och kastade sig gladeligen ut.

Varför? För han visste, att till slut kommer han landa säkert på båda fötterna. Det är en sådan mentalitet och inställningar som skapar en positiv utveckling.

Om man skall se på det helt krasst så kan du OMÖJLIGEN komma någonstans alls utan att öpnna någon. För att något ska få ett slut, måste det finnas en början. Visst, ibland börjar människor prata med dig, men varför vänta på att slumpen skall hjälpa en? Du kommer inte få en flickvän om du inte pratar med henne först, det är ganska så enkelt.

Så, alla som sitter och läser det här – det är onsdag idag. Både i Göteborg och Stockholm finns det gott om ställen att gå ut på en dag som denna, ni i småstäder kanske inte har några nattklubbar, men låt inte det hindra er. Gå ut ikväll och prata med massvis med människor, se hur långt ni kan driva interaktionen. Ramla på ansiktet, och spring högst upp på berget och kasta er ut igen. Jag vet att många av er tänker ”men det finns inget ställe att gå ut på”. Sätt er på den lokala baren och snacka med bartendern, några av stammisarna eller servitrisen. De brukar vara glada över en trevlig kille som snackar lite, och vem vet, nästa gång bjuder de dig kanske på öl?

Mina lyckönskningar, gör staden osäker nu pojkar!
// Mister.M