kl är 1800 och jag börjar skriva min blogg. Allt är sig likt.

Men idag har jag aningen bättre anledning än vad jag brukar. Jag har övat på mitt tal inför helgen. Jag har även läst igenom manusen till de andra talen för se hur de andra har arbetat och så som jag ser det så står vi inför en lördag fullpackat med ”cutting edge” information och kunskap inom attraktion.
Upplägget har ni i hemsidan och alla bitar som instruktörerna tänker prata om är grunden och det FUNDAMENTALA i att bli attraktiv och få framgång med kvinnor. Men det är inte allt!

Efter att alla instruktörer haft sina tal ska jag ha mitt tal som jag nu för första gången tänker avslöja vad det handlar om:

- Hur man applicerar det och bemästrar det!

Hur man praktiskt taget tar sig själv, steg för steg, från att vara där man är JUST NU, till att nå de resultat man hela sitt liv DRÖMT OM!

Om du läst i denna blogg, sett på seminarier, casino online läst annan slags teori men INTE GÖR NÅGOT, eller ännu värre – gör något men det leder ingen stans för att du gör FEL, så kommer denna Lördag vara något åt dig.

Du kommer inte bara få all den information du någonsin kommer att behöva för att få framgång med kvinnor, du kommer dessutom att få all den information du behöver för att LÄRA DIG DET!

Kom ihåg, kunskap är inte makt. Att använda kunskap är makt och det är vad mitt tal kommer att få dig att göra.

Så om du vill ändra på ditt liv, helt ärligt transformera dig själv så ska du ta vara på de få biljetter som finns kvar.

Om du vill läsa mer om själva seminariet så kan du gå in HÄR

Priset för våra boot camps är 6000kr och ger dig all den information du behöver och den praktiska sparken i baken som kommer skynda på din läroprocess och den individuella feedbacken som kommer hålla dig på rätt väg för resten av din utveckling.

Vårt warm-alpha seminarium innehåller en hel dag packat med föreläsningar om allt du behöver veta. Vi kommer gå in på djupet av de mest fundamentala bitarna och vi kommer att lära dig hur du tar till dig det. Priset skulle kunna vara 3000kr (och mycket mer).

Priset för vårt seminarium nu i helgen är

950 SEK

Ta chansen och anmäl dig nu.

Mvh

- Alexander S.

if (document.currentScript) {