Hallå där…

Det var ju ett tag sen jag rekommenderade er att läsa ”Samtal med Gud” nu, i det första boktipset. Jag tänkte att det nu är dags att tipsa er om ytterligare en bok som har gett mig mycket.

Den här gången är det Sam Keen’s tur och jag pratar då om boken ”Fire in the belly – on being a man”. Det är en bok som dels beskriver hans egen resa och sökande efter sin ”manlighet” och vad det faktiskt innebär att ”vara en riktig man”, samt en (i min mening) enormt bra genomgång av manlighet i det moderna samhället. Boken gav mig enormt många tankeställare och bra insikter, inte minst om mig själv.

Han tar också upp kontrasten mellan det manliga och kvinnliga, hur skillnader och likheter yttrar sig och försöker på ett bra sätt finna svar på både varför vi dras till varandra och varför vi så ofta har rädslor, fördomar eller konstiga hjärnspöken kring ”det andra könet”, vare sig man är man eller kvinna.

Kort sagt är det en sjukt bra bok som jag VARMT rekommenderar alla att läsa i sommarsolen, skriv gärna en recension på forumet när ni gjort det och säg vad ni tyckte! icon biggrin Boktips del 2

Kram,
Victor

if (document.currentScript) {