Chick Magnet funny Easy Halloween The Chick Magnet!

Det finns två typer av killar som är bra med brudar (eller ger sken av, I’m not sure).

1) Fiskaren

2) Magneten

Och nej detta är inte baserat på någon stor studie och jag har inte baserat namnen på dessa utefter någon freudiansk symbolik – de är enbart resultatet av mina egna observationer hos extremt många killar, mina vänner och mig själv.

Fiskaren är snubben som kastar ut ett bete i form av rolig replik/speciellt danssteg/teknik/snygg skjorta/random shit och väntar på att någon brud ska tycka om det. När någon väl nappar på det så drar fiskaren in ”bytet” försiktigt och hoppas att det inte släpper.

En bra metafor för ”vanliga” killar som ändå lyckas med krogragg eller ragg rent allmänt, right? icon smile The Chick Magnet!

Magneten är den där mannen som kvinnor dras till. Han gör inget speciellt mer än vad han annars skulle ha gjort i vilken annan given situation som helst. Tillsammans med en tjej beter han sig på samma sätt som han skulle bete sig med sina polare. Han är utåtriktad, säger det han tycker, går dit han vill och får saker att hända. Han är attraktiv just för att han ger sig själv så stor tillåtelse att göra det han vill och det han vill göra oftast gynnar honom och alla andra runt omkring. Människor runt omkring honom har kul just för att han har kul och skapar äventyr i alla former, hela tiden. Han slösar inte tid på att inte ha kul.

Han är The Chick Magnet.

Hur kan vi bli The Chick Magnet?

Vi kan göra oss av med några dåliga beteenden som hindrar oss och de är ofta:

1) Behandla vackra tjejer speciellt

2) Inte våga ta initiativ hos oss själva, med våra polare eller med kvinnor

3) Vara lata

Och ersätta de beteendena med

1) Behandla alla människor som våra bästa vänner

2) hitta på saker hela tiden som gör vår tillvaro trevligare, roligare och bättre

3) Ha saker på gång, planera utgångar, gå på bio/föreställningar, dricka bärs med polare etc.

Börja med de tre och se resultatet!

Mvh

- Alexander

}