För sista gången nu, hoppas jag, tänkte jag förmedla vår syn på The Game, denna bok som i princip alla har väldigt starka åsikter om – vare sig åt det ena eller det andra hållet. Detta är avsett för de nyare av våra bloggläsare, är du van CR-junkie kan du nog sluta läsa nu då det inte kommer något nytt här. Jag kände bara att detta måste sägas, en gång för alla, så att vi har något att referera frågor till.

Av olika andledningar verkar människor förknippa oss med The Game, frågar oss om det vi lär ut är samma saker som i boken, förväntar sig att vi ska försvara uttalanden i den, etc etc. Och det är sant, det är krångligt för oss att ta ställning till den eftersom även vi har extremt blandade åsikter kring den.

Först det positiva:

The Game är nog den enskilt största källan till att män upptäcker att det visst går att utveckla sina förmågor med kvinnor, att det inte bara är en medfödd egenskap, att ”vissa har det och andra inte”. Sökningar på The Game ger vår webbplats regelbundet nya besökare, och ger människor en möjlighet att ta steg för att göra sina liv bättre. The Game har också varit den bok som lett in mig, och flertalet inom CR-crewet på denna resa som gjort våra liv så lyckliga som jag ärligt kan säga att de är just nu. För detta bör vi alla vara boken tacksamma för att den har lett in många människor på en färd som gjort deras liv bättre.

Det ack så negativa:

Förutom att leda in människor på självutveckling skildrar The Game också ett gäng metoder och synsätt som de använder. Principerna bygger i varierande grad på manipulation, på utgångspunkten att killen har ett lägre värde en tjejen, och således behöver på något sätt ta ner henne till sin egen nivå, alternativt fejka bilden av att man har lika högt värde som hon har. Ni som varit på bootcamp känner igen att detta är ett av de första speechen första dagen. Jag tänkte dela med mig av det till alla som läser detta.

Det fruktansvärda med det hela är att det funkar. På ytan. Låt mig förklara. Min förklaring av detta förresten bygger på egna erfarenheter, då jag som så många andra efter att ha läst boken själv provade de olika ”knepen”. Knepen funkar, och man kan få en kvinna attraherad som annars inte hade varit det. Man kan få tjejer att fnittra, att krama en, kyssa en, osv. Är man riktigt duktig kan man till och med leda det hela vägen till sex. Det finns dock ett par problem.

1) Det gör en inte lyckligare. Att känna att man är beroende av sitt ”material” för att man måste hålla upp en fasad. Man måste hela tiden anstränga sig, interaktionen blir jobbig, och man kan inte till fullo avnjuta sällskapet av den individ man har med att göra. Förr eller senare får man slut på saker att säga, och så fort din sanna personlighet börjar lysa igenom försvinner hon illa kvickt.

2) Det befäster ens låga självförtroende. Ju mer man måste förlita sig på tricks desto mer känner man att man själv inte duger. Resultatet – till synes bra respons från kvinnor och extremt lågt självförtroende skapar en intressant kognitiv dissonans där man inte riktigt förstår vad som händer med en.

3) Det sårar människor. Har man utgångspunkten att man själv har lågt värde, och att den där snygga 18-åriga tjejen på krogen har högt värde blir det lätt att man kan bete sig taskigt mot henne, i tron om att ingenting jag gör kan göra henne ledsen. Detta kan jag berätta för er, var en stor ögonöppnare när jag började bygga upp ett verkligt självförtroende och insåg hur illa jag betett mig mot människor som inte alls förtjänade det, bara på grund av mitt mindervärdeskomplex.

Vet ni vad det värsta är? Att även om alla dessa grejer funkar så funkar det precis lika bra utan dem! Det är ungefär enligt samma princip som med Dumbo som hade en magisk fjäder som gjorde att han trodde att han kunde flyga. Vilket är ännu ett av skälen till varför vi inte lär ut dessa ”knappar att trycka på”. Man kan gå den långa vägen genom att lära sig skriptade rutiner, och man kan gå direkt mot mål. Vi går direkt mot mål.

Vad ska man göra då? Och framför allt, om vi inte lär ut hur man manipulerar kvinnor, vad gör CR med sina kunder?

Det är svårt att förmedla en tredagars workshop inom några rader, men generellt sätt kan man säga att det vi lär ut är att vi visar vad som är möjligt och hur, vi låter våra kunder uppleva den känslan – känslan av att man har tillåtelse att göra allt i världen, vi lär dem roliga knep och verktyg för att göra en interaktion lättsam och avslappnad, vi lär dem hur man förmedlar sin identitet på ett sätt som får kvinnor att upptäcka det vackra inom dem, vi lär människor hur man har så ofantligt jävla kul att den energi och glädje man sprider runt sig automatiskt attraherar kvinnor, och drar in dem i sin verklighet. Allt utan att förmedla falska bilder av sig själv eller trycka på knappar för att få människor att känna saker.

Att vara en naturligt attraktiv man helt enkelt, den drömkillen som hon alltid drömt om!

Med naturlig och äkta kärlek

Sergej

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);